Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy aktualizacji serwera.. (3.0.12)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, aktualizowałem ts, podmieniłem pliki, chciałem uruchomić ts'a a tu taki błąd:   http://scr.hu/0q0x2/k0l39

Liczę na szybką pomoc.!!

// LOGI

2016-02-02 16:03:43.138382|INFO    |ServerLibPriv |   |TeamSpeak 3 Server 3.0.12 (2016-01-21 11:37:04)
2016-02-02 16:03:43.138505|INFO    |ServerLibPriv |   |SystemInformation: Linux 2.6.32-042stab108.8 #1 SMP Wed Jul 22 17:23:23 MSK 2015 x86_64 Binary: 64bit
2016-02-02 16:03:43.138537|WARNING |ServerLibPriv |   |The system locale is set to "C" this can cause unexpected behavior. We advice you to repair your locale!
2016-02-02 16:03:43.139301|INFO    |DatabaseQuery |   |dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, ©TeamSpeak Systems GmbH
2016-02-02 16:03:43.139339|INFO    |DatabaseQuery |   |dbPlugin version: 3.8.6
2016-02-02 16:03:43.139581|INFO    |DatabaseQuery |   |checking database integrity (may take a while)
2016-02-02 16:03:43.352220|CRITICAL|DatabaseQuery |   |setSQLfromFile( file:sql/update_24.sql) failed
Opublikowano

Możesz już się pożegnać z serwer ponieważ wersja 3.0.12 jest nie stabilna i buguje bazę danych będą ci się usuwały kanały.

A ty kolego mnie nie strasz.. Bo to co napisałeś, to mi nawet w niczym nie pomogłeś.. 

Opublikowano

Możesz już się pożegnać z serwer ponieważ wersja 3.0.12 jest nie stabilna i buguje bazę danych będą ci się usuwały kanały.

Większej głupoty dawno nie słyszałem. Ta wersja już jest stabilna i 4/5 dni temu wyszła z fazy BETA.

Opublikowano

No to zobaczymy jak sobie naprawi 

hmm.. jak by nie była stabilna to by teamspeak.com jej nie dawał do pobrania ziomek. A po pierwsze, jest kilka takich tsów które mają 3.0.12 i jakoś im kanałów nie usuwa..

Większej głupoty dawno nie słyszałem. Ta wersja już jest stabilna i 4/5 dni temu wyszła z fazy BETA.

Moge się z tobą zgodzić.

Opublikowano

Które pliki dokładnie podmieniałeś?

Pliki systemowe oryginalne czy crackowane?

Opublikowano

Kolego wersja 3.0.12 wyszła oficjalnie na teamspeak.com dużo teamspeaków stoi na tej wersji i jakoś kanałów im nie usuwa pewnie tylko ty masz taki problem z resztą powiem ci czasami osoby które się nie znają próbują pomóc innym tak jak byłeś na ts3support.xyz to są nieodpowiedzialne do tego typu zadania.

owner.png

Opublikowano

Wgraj cały serwer w najnowszej wersji. Odpal pierwszy raz, niech wygeneruje sobie swoja bazę, potem wyłączasz serwer i podmieniasz bazę.

Version:3.0.12 (2016-01-21 12:37:04) on 
License: No License
Uptime:4 days 21 hours 59 minutes 7 seconds

Wszystko działa stabilnie :) 
Opublikowano

Wgraj cały serwer w najnowszej wersji. Odpal pierwszy raz, niech wygeneruje sobie swoja bazę, potem wyłączasz serwer i podmieniasz bazę.

Version:3.0.12 (2016-01-21 12:37:04) on 
License: No License
Uptime:4 days 21 hours 59 minutes 7 seconds

Wszystko działa stabilnie :)

No chyba nie działa ja mówiłem, że już po serwerze forgame pada wszystkie serwery padają co mają 3.0.12

giphy.gif

Opublikowano

No chyba nie działa ja mówiłem, że już po serwerze forgame pada wszystkie serwery padają co mają 3.0.12

@TheGronek1910PL może wyszły głupie exploity pod 3.0.12 ale nie nadługo jakbyś chciał wiedzieć a teamspeaki dalej stoją dobrze na 3.0.12 a ty to po prostu nic chyba o ts'ach nie wiesz kolego ;).

owner.png

Opublikowano

Ty, Lulek`, DejmieN, Annon i cała reszta waszych pseudo-hakerów też dużo wiecie o "ts'ach". Szukaj więcej exploitów na tureckich stronach i proś Annona o dosu albo dosuj z defcona. Kolega @TheGronek19101 napisał poradnik gdzie można zmienić wersję. Zmieńcie wersje a nie będziecie cały życie płakać.

Opublikowano

Ty, Lulek`, DejmieN, Annon i cała reszta waszych pseudo-hakerów też dużo wiecie o "ts'ach". Szukaj więcej exploitów na tureckich stronach i proś Annona o dosu albo dosuj z defcona. Kolega @TheGronek19101 napisał poradnik gdzie można zmienić wersję. Zmieńcie wersje a nie będziecie cały życie płakać.

Kolego, a ty chyba mnie pomyliłeś z jakimś innym typem. :"") .. Ja wgl nie gadalem z nimi i nie gadam.

Opublikowano

­

Fajerzynko przymknij swoją mordencje i nie pierdol mi tu o exploitach których sam używasz a co do całej reszty tych pseudo hakerów do których się odniosłeś to zrobili HACKED twojej starej przed porodem modyfikując kod genetyczny dlatego taki pojebany wyszedłeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...