Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azuris.eu sf, klient, packer, strona itp itd

AnAlFa Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W plikach nie ma nic ciekawego. Po prezentacji zauważyłem, że mają coś wspólnego z NetMetinem ;) Sporo Dungeonów, może sb któregoś wykorzystam.

No nic dz. za upload.

Opublikowano

W plikach nie ma nic ciekawego. Po prezentacji zauważyłem, że mają coś wspólnego z NetMetinem ;) Sporo Dungeonów, może sb któregoś wykorzystam.

No nic dz. za upload.

Nie wiem, co oni tam mieli. Nie gralem tam, a pliczky tez nie wiem skad mam. Stary DL padl wiec ja upam

Pisze po raz 2. Nie ma tam zadnego wirusa, ale jak ktos pobral to niech doda skana paczki. Ja nie mam antywira.

A jak nie to za 5 min dam skana z kaspersiego

Ponoc dziur w tym nie ma :D

Opublikowano

No nic dz. za upload.

Wszystkie pliki są można powiedzieć "Dziećmi" Mortyriusza Cyca. tak samo src. ;)

Opublikowano

Syf tak trochę, kiedyś były już wrzucone z tego co pamiętam. Ten dział w ogóle powinni wyczyścić i zostawić tylko to co potrzebne.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Syf tak trochę, kiedyś były już wrzucone z tego co pamiętam. Ten dział w ogóle powinni wyczyścić i zostawić tylko to co potrzebne.

Jak syf to syf, dl upadlo wiec daje re-upload :)

Opublikowano

Wszystkie pliki są można powiedzieć "Dziećmi" Mortyriusza Cyca. tak samo src. ;)

yyy przecież azuris to mortyriusz s3...

#EMERYTURA

Opublikowano

yyyyy przeciez  @ Lajk™ to napisal

Dexter wie wszystko xD

yyyyy Azuris to bardziej brat bliźniak niż dziecko. Bo wszystko było takie same.

#EMERYTURA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...