Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShotNet.

puzdra12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

W tym o to temacie chciałbym nie polecić wam sieci ShotNet. Z jakiego względu posłuchajcie.

Jakiś czas temu jak był jeszcze GoHell (nazwa starej sieci) byłem adminem na Codzie, dostałem go bez podania jak to zwykle 

Tom. Robi , Tom to idiota który założył sieć. Pózniej z czasem awansowałem na AC, sprawowałem się dobrze

każdy był zadowolony. Tom. 38 letni psychiczny człowiek który szuka miłośći na t'sa, skończyły mu się pieniądze

i z takiej to możliwości połączył się z siecią SHOTNET.

Chciałbym tu uwzględnić to jak się traktuje ludzi z którymi się było ponad 2/3 lata w ciągłym kontakcie.

Jestem n'sem, kiedyś grałem na steamie bardzo dobrze mi szło. Ale skończyłem z c'sem i wróćiłem i do steama nie mogłem się

przyzwyczaić, wiem napiszecie to to samo itp, ale dal mnie niestety nie, ale nie ważne. Wróćiłem na n/s wszedłem na sieć

z góry dostałem amina/AC no i top 1 po 2 tygodniach gry. I się zaczyna!  Tom. Jako jeden z właścicieli wymyśla zasady o to 1.

1. Żeby być AC musisz mieć steam - Okej kupiłem steam.

Kupiłem steam wszedłem staty 0:3 gdzie u mine norma do 40:5. I było tak że grałem z kilka dni na n'sie. 

Powiedziałem mu że rezygnuję z AC i admina chce być zwykłym graczem, nie miałem rang nic. Wbijam na serwer

runda się nie zaczyna i co? dostaje perma z powodem wymagany steam? u gracza/ K***A? to niech sobie założy serwer

ONLY STEAM :D. Mówiąc to drugiemu właścicielowi wyśmiał go chociaż nie tylko on.

Kolejna sprawa, dziewczyny uważajcie Tomek jest po rozwodzie szuka kobiety z okolic, jest z Wrocławia. 

Rozmawiam z koleżanką, patrze nie ma jej a ona gdzie? przeniesiona u Tomka , z ranga zakaz chodzenia

hahahahahahahha :D. Tera ogólnie Tom ma 38 lat weszła Paulinka na t'sa jest z nami 2 dni a on do mnie

miedzy nami cos jest ona rozwodzi się z mężem hahaahhahaahahah :D,

Po czym jak dostałem bana, chciałem porozmawiać na t'sie pisać prawde o tomku na forum, a tu co?

BAN PERM NA T'sie Zablokowany shotbox i mozliwosc pisania postow hahaha :D

Teraz największe pytanie, jeżeli on mnie oskarża o wh? tak? wstawialem ss'y 5 razy 

to dlaczego mi po prostu jak czlowiek nie rozpisze demka? no powiedzcie mi dlaczego?

Chłop 38 letni siedzący 24/7 na t'sie który ma dziecko i tylko slychac jak na niego krzyczy idz sie uczyc.. szuka żony. 

Nie myślcie sobie że zale wylewam, ale jak sprawiedliwosc to sprawiedlwość.

Pozdrawiam wszystkich ze Shot Net!

Oprócz Toma :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...