Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie promocja na CS:GO?

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze kiedy bd jakas promocja na cs go ? W sierpniu pamietam kupilen za 2.49 euro czy cos takiego, przydaloby sie 2 konto np jak sie glupiego bana dostanie za kicki czy zabijanie. Czy stean nie oglasza sie z takimi rzeczami i robi to randomowo?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Najbliżej to pewnie koniec marca/początek kwietnia (MLG Columbus), chociaż może się okazać, że na IEM'a też dadzą (wiem, że to nie major, lol).

tenor.gif

Opublikowano

Na CS jest jakoś co 1.5/2 miesiące więc jeżeli masz czas to czekaj, jeżeli nie to z jakiejś strony :)

banner.jpg

Opublikowano

Na CS jest jakoś co 1.5/2 miesiące więc jeżeli masz czas to czekaj, jeżeli nie to z jakiejś strony :)

Serio tak często?

Z tego co pamiętam to była na nowy rok . czarny piątek . a wcześniej to kiedy była ?

Opublikowano

Serio tak często?

Z tego co pamiętam to była na nowy rok . czarny piątek . a wcześniej to kiedy była ?

Ostatnia promocja była do końca grudnia

Czuje coś, że na Walentynki będzie w związku z miłością Gabena do nas xD

banner.jpg

Opublikowano

@paxonzzzz ile chcesz wydać na to 2 konto ?? bo mam dla ciebie propozycję jeśli twój budżet wynosi 30zł to witam i czytaj dalej.

1. kup psc za 30zł

2. stwórz konto na steam

3. wejdź w sklep

4. wybierz csgo

5. wybierz płatność psc

6. zapłać

7. hf

8. MOŻESZ ZAPRASZAĆ ZNAJOMYCH Z TEGO KONTA ZA 30 dni odblokuje ci się rynek itp. tzw. steam+

aha  promocja będzie za ok 1,5 miesiąca < to nie jest pewne :D a i tak chyba nie da się kupić psc za mniej /\ 

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

@paxonzzzz ile chcesz wydać na to 2 konto ?? bo mam dla ciebie propozycję jeśli twój budżet wynosi 30zł to witam i czytaj dalej.

1. kup psc za 30zł

2. stwórz konto na steam

3. wejdź w sklep

4. wybierz csgo

5. wybierz płatność psc

6. zapłać

7. hf

8. MOŻESZ ZAPRASZAĆ ZNAJOMYCH Z TEGO KONTA ZA 30 dni odblokuje ci się rynek itp. tzw. steam+

aha  promocja będzie za ok 1,5 miesiąca < to nie jest pewne :D a i tak chyba nie da się kupić psc za mniej /\

Taa, tylko na steam przy tym kursie walut aktualnie CS:GO kosztuje +/- 50zł, więc za 30zł na pewno kupi xD

tenor.gif

Opublikowano

Ja mam niestety region niemcy i place paypalem troszku wiecej niz w polsce, niestety nie da sie tego obejsc, a co do kupna nie chce zadnych posrednikow, dzieki za odpowiedzi mozna zamknac.

A co do kupna to mam czas:)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Taa, tylko na steam przy tym kursie walut aktualnie CS:GO kosztuje +/- 50zł, więc za 30zł na pewno kupi xD

@.WhyNot aha moja pomyłka to z promocją robi się tak LS:D o fak teraz się skapłęm

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

na walentynki bedzie pewnie, bo kolin strajk jest teraz popularny i chcą wiecej zarobić

Tak to zysk x3 bo ludzie kupują kolejne konta ze smurfować . czity . itp . lecą bany i dalej kolejne kupują
Opublikowano

dzieki za info cs kupiony za 6 euro!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...