Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Launcher Critical Error

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby ktoś podrzucić swój cfg launchera .

coś się skopało po aktualizacji systemu i nie mogę gry odpalać przez launcher

wyskakuje critical error

this application will be restarted

A nie mogę nigdzie rozwiązania znaleźć na google

Opublikowano

błąd jest ten nawet przy tym programie

Edit:

Teraz  to wgl się odjebał.....usunąłem całego wota, cbt też i chciałem zainstalować na nowo a tu takie same cyrki/

Spotkał ktoś się z takim czymś ?

BybfR.jpg

Opublikowano

Zapewne przesiadłeś się z 7 na 10(...)

Luncher kożysta z explorera a w 10 jest edge. Zaaktualizuj system czyli pobierz te aktualizacje. Powinno tym razem pomóc

Opublikowano

@NiemaSkilla

Nie nie przesiadłem się cały czas go mam :), ale 2 dni temu aktualizacja systemu.

Luncher kożysta z explorera a w 10 jest edge. Zaaktualizuj system czyli pobierz te aktualizacje. Powinno tym razem pomóc

Jeżeli korzysta z IE to popróbuję jakoś pokombinować żeby wot korzystał z IE bo tu na dyszcze kiedyś patrzyłem co to ta

przeglądarka EDGE i była tam możliwość wybrania na jakim silniku ma się www otworzyć IE lub EDGE.

@kYRA.

No właśnie chciałem robić reinstall xD i nie mogę he he.

A tak odpalałem wota przez worldoftanks.exe.

Edit:

a tak przy okazji widzileście ten mod? to graficzny czy tylko voice ?

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2016/02/girls-und-panzer-mod.html

Opublikowano

Zapewne przesiadłeś się z 7 na 10(...)

To nie ma znaczenia.

Śmierdzi mi brakiem jakiś sterów/directów. Inne gry działają ok?

Zrób reinstal, z tego co widzę to jest tylko instalka gry, nie masz jej pobranej - tym bardziej masz mniej pobierania. Wywal all i pobierz od nowa ze strony.

Opublikowano

No właśnie to jest świeże, ze strony usunąłem całkowicie wota z kompa,

pobrałem grę stąd  zainstalowałem ten launcher, cały folder waży niecałe 35mb grę pobrać to nie problem, posiadam dość szybkie połączenie .

Problemem natomiast jest to że nie mogę tego launchera odpalić,

a co gorsza nie mogę "zresetować komputera do stanu początkowego" bo przy 2 % się resetuje i  włącza i pokazuje się wiadomość że napotkany nieznany problem i proces przywracania został przerwany.

Próbowałem też za pomocą odzyskiwania  "wrócić do poprzedniej kompilacji" gdzie wot był sprawny przed aktualizacją systemu

no ale też jest błąd,  może być tylko w tym czasie główne konto Administratora zalogowane podczas wykonywania tej czynności i tu znów jest problem.

Po uruchomieniu tego przywrócenia dostaje wiadomość że muszę wylogować inne konto które niedawno zostało dodane "jakaś nazwa konta" gdyż w tym czasie może być zalogowane 1 konto.

A tam wyżej co do tego EDGE to raczej nie o tę przeglądarkę chodzi bo na Win 10 pracuje IE 11 i chyba on jest głównie wykorzystywany jeszcze w tym Windowsie.

Sterowniki, biblioteki, Flashe i Frameworki itp wszystko aktualne mam pełną wersje Driver Booster 3, programik magiczny wyszukuje takie sterowniki gdzie inne darmowe nawet nie wiedzą o ich istnieniu. 

Sterowniki typu urządzenia systemowe :

Procesor, każde gniazdo PCIE, Disk Drivers, ACPI, Jakieś mostki, porty COM i LTP, kontrolery IDE, ATA, ATAPI, itp...

i dba o aktualność składników gier typu : flash, javy, adobe, Open AL visuale itp..

Sterowników łącznie 79 jest niby z czego nawet połowa większa nie była zainstalowana, a po zaktualizowaniu ich komp jakiego kopa dostał.

O Stery się nie martwcie, sory za to rozpisanie się hehe ale potrzebuję jakoś odreagować te przeszukiwanie całego internetu i próbowania tego zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...