Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Wykrywalność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od okolo dwoch tygodni gram sobie na zapomnianym koncie z drugiego/trzeciego sezonu gdzie nikt od tamtej pory nie gral.Gralem przez te dwa tygodnie na eb same normale.Skrypty ,których używałem to Lee sin od Koearn,Aka yasuo bez dogdowania skilli,Korean AIO,I jakis tam skrypt do lux.Zaden z tych skryptow nie jest obvious wiec to nie tego wina.Elobuddy jest wykrywalne i tyle,radze przestac grac na tym.

Opublikowano

Gdyby elobuddy było wykrywalne wszyscy dostaliby bana więc no...

Wina skryptów ziom :>

Opublikowano

Powiedziec mboze kazdy, daj scr to uwieze. Gram na 5 kontach i jak narazie zadnego bana.

Jakos bol jest wykrywalny a kazdy nie jest banowany.

Gdyby elobuddy było wykrywalne wszyscy dostaliby bana więc no...

Wina skryptów ziom :>

Wina skryptow?A po czym widac w tych skryptach ze ktos nie gra sam?

Opublikowano

Jakos bol jest wykrywalny a kazdy nie jest banowany.

Nie, nie jest wykrywalny (póki co).

EloBuddy też nie jest (póki co).

Wina skryptow?A po czym widac w tych skryptach ze ktos nie gra sam?

• Po idealnym dystansie ruchów.
  • Po stałym czasie ruchów.
  • Po nienaturalnie dużej liczbie ruchów w ciągu sekundy.
  • Po nienaturalnie szybkim czasie castowania spellów pod rząd.
  • Po tej samej sekwencji spellów w każdym combo.

Poza tym nie podałeś kodu bana, który mówi wszystko.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Temat do zamkniecia nie musicie sie produkowac tutaj i bronic tego bota jest on wykrywalny i tyle.

Opublikowano

Że się tak zapytam . Kogo to do cholery obchodzi że dostałeś bana  ^^ ? Dla takich głąbów dostęp powinien być zablokowany .. Nie umie używać skryptów a potem spamuje na forum "EB DETECTED" bo dostał bana . Zrozumcie to dzieciaki że jakby eb był wykrywalny poleciał by banwave , a do dzisiaj wszystkie konta czyste OD SAMEGO POCZĄTKU . 

Opublikowano

Że się tak zapytam . Kogo to do cholery obchodzi że dostałeś bana  ^^ ? Dla takich głąbów dostęp powinien być zablokowany .. Nie umie używać skryptów a potem spamuje na forum "EB DETECTED" bo dostał bana . Zrozumcie to dzieciaki że jakby eb był wykrywalny poleciał by banwave , a do dzisiaj wszystkie konta czyste OD SAMEGO POCZĄTKU . 

No korzystam z bola odkad powstal potem ze eb.Nie w ogóle nie potrafie korzystać ze skryptów.Reporta dostajesz dzieciaczku :)

Opublikowano

Typowy widz DisStream wiec idz na niego i nie cheatuj dzieciaku .. EB gram od poczatku i nie mam banow .. Bol tez to samo ;] jedynie za l# lecialy bany bo joduska woli $$$$$

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

O. To ty uważałeś że Bol jest napisany w lua xD

Co do wykrywalności: Undetected

Nauczcie się korzystać z takiego oprogramowania a dopiero później piszcie jak jest bo wprowadzacie ludzi w błąd.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Nauczcie się korzystać z takiego oprogramowania a dopiero później piszcie jak jest bo wprowadzacie ludzi w błąd.

Umiem korzystać.Jeżeli nie umiem to oświeć mnie jakich skryptow uzywac na jakich ustawieniach.Mam wylaczyc ruch do myszki w orbwalkerze grac na 5 kliknieciach na sekunde i grac na postaciach typu singed/poppy no pls

Prosze o zamknięcie tego tematu,gdyż osoby udzielające się tutaj nic nie wnoszą do tematu + wywołała sie nie potrzebna chamska wymiana zdań.

Opublikowano

Moim zdaniem jest niewykrywalny, po prostu teraz te tickety jakoś sprawniej zaczęły działać, no nie da się normalnie wyexpić do 30lvl, przynajmniej ja nie umiem, bo nie mogę się potrzymać i zawsze lecę z full odpałem :-|

Czasy, kiedy na Bolu, L$ się grało bezkarnie długimi miesiącami już chyba minęły... aczkolwiek 18lvl mam teraz, powoli zbliżam się do 30, jeszcze chwila i przebiję mój rekord bez bana od czasów wielkiej czystki.

Ej, zróbcie petycję do Rito - ze zbanowanymi loginami zamiast prawdziwych podpisów - o utworzenie osobnej ligi dla cheaterów, żeby w kolejce nas dobierało zawsze razem zamiast bana i będzie miodzio :)

Opublikowano

ja  wyexpilem konto na volibocie do 30 xD i jak narazie 1,5 miesiac i ban nie polecial a napier.. ostro na elobuddy / full odpal  dywizja p2:>

BrudnaSwinia_eune_121_0_logo.png

Opublikowano

Cheatować to trzeba umieć ;) Ponadto rozważnie trzeba wybierać skrypty. Mam paru znajomych którzy grają od dłuższego czasu na EB (wcześniej około roku grali na L# i bana nie mieli) i bana nadal nie mają :) Sam EB moim zdaniem nie jest wykrywalny.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Sam inject nie jest wykrywalny, nie wiadomo do końca jak jest z server-side detection. Jeżeli gracz po drugiej stronie jest kumaty to ogarnie że coś jest nie halo skoro w każdym combo leci taka sama sekwencja skilli. Tu nie trzeba Evade żeby było obvious, tylko trochę mózgu. Pamiętaj że skrypt nie randomizuje też delayów castowania spelli, więc zawsze lecą z tą samą szybkością.

Opublikowano

No korzystam z bola odkad powstal potem ze eb.Nie w ogóle nie potrafie korzystać ze skryptów.Reporta dostajesz dzieciaczku :)

Właśnie widać jaką masz umiejętność korzystania ze skryptów skoro bany łapiesz :D I co od razu ciśnieniujesz "dzieciaczku" ?

Nie ma to jak przytaczać posty sprzed roku  ^^  Btw. jakbyś użył choć troszkę wyobraźni to byś się domyślił że miałem na myśli skrypty , ale co tam nie będę się kłócił o posta sprzed roku.

Cheatować to trzeba umieć ;) Ponadto rozważnie trzeba wybierać skrypty. Mam paru znajomych którzy grają od dłuższego czasu na EB (wcześniej około roku grali na L# i bana nie mieli) i bana nadal nie mają :) Sam EB moim zdaniem nie jest wykrywalny.

Prawda , ja i moi koledzy również bez bana dalej :)

Sam inject nie jest wykrywalny, nie wiadomo do końca jak jest z server-side detection. Jeżeli gracz po drugiej stronie jest kumaty to ogarnie że coś jest nie halo skoro w każdym combo leci taka sama sekwencja skilli. Tu nie trzeba Evade żeby było obvious, tylko trochę mózgu. Pamiętaj że skrypt nie randomizuje też delayów castowania spelli, więc zawsze lecą z tą samą szybkością.

Zgadzam się w 101%

Opublikowano

"około roku grali na L$" no ten rok chyba nie trwał za długo bo każdy kto używał L# przed koncem 2014 był wyhaczony na banwave w 2015 4.21 [*]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

"około roku grali na L$" no ten rok chyba nie trwał za długo bo każdy kto używał L# przed koncem 2014 był wyhaczony na banwave w 2015 4.21 [*]

aj tam o dwa miesiące się machnął 

osobiscie uzywam elobuddy tylko na koncie 12lvl dla zabawy, jade na pełnym odpale. Zobaczymy, jak szybko dostane bana o ile wogole dostane :D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...