Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mentor] DnaloP

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na imię mam Mirosław, lat mam prawie 18, urodziłem się i mieszkam w Opolu. Tyle o mnie, jeszcze ktoś mnie znajdzie i zabije.  :yay:

Na forum jestem od 2013 roku (na tym koncie) z roczną przerwą (perm, prawie rok) Od kiedy dostałem ub starałem się dostać Kidmoderatora działu komputery, i mi się to udało. Staram się sumiennie wykonywać powierzone mi obowiązki. Od momentu otrzymania drugiej szansy nie zdarzyło się abym otrzymał warna za jakieś większe przewinienie (0% za niezauważenie iż serwery gry zostały wyłączone, ubolewam nad tym :<)

Odnośnie aktywności - różnie to bywa. Zależy od miesiąca, dnia, godziny. Raz jest 10 tematów w dziale z logami do sprawdzenia, a raz przez tydzień nie ma nic. 

Odnośnie zachowania - jeśli patrzymy na czas od momentu odbanowania konta to chyba nic złego nie zrobiłem (nie patrząc na blogi, tam wyrażam to co irytuje mnie w dzisiejszym świecie)

Jakieś poradniki (pewnie byłoby ich więcej jakby zawartość działała poprawnie xp)

Najważniejszy poradnik, używany niemalże codziennie. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-logi/

a tu reszta

http://www.mpcforum.pl/topic/1206919-tutunchecky-adware-mowimy-nie/

http://www.mpcforum.pl/topic/1220328-tut-usuwanie-znanych-wirusow/

http://www.mpcforum.pl/topic/1195831-tut-obsluga-combofixa/

http://www.mpcforum.pl/topic/1156740-tutna-co-uwazac-przy-pobieraniu-asystent-pobierania/

Liczę, że wasze wypowiedzi na mój temat będą poparte argumentami.

Pozdrawiam.

Ps. Prowadzę również temat z darmową pomocą http://www.mpcforum.pl/topic/1509554-pomoc-przy-usterkach-w-komputerze-software/

Niby to samo co w dziale, ale zawsze coś :yay:

--------------------------------
Miejsce na odpowiedzi, nananana! :yay:

A jak było z wynoszeniem poufnych informacji z AZ? Kilka dni temu wróciłeś na stanowisko kidmoda, jestem na nie.

Poufne? "valze dlaczego wyszedłeś z tsa"? I to jeszcze w gronie osób które mają dostęp do "poufnych informacji", błagam Cię. Dodatkowo zdjęcie zostało wykonane przypadkiem (nie, to nie był screenshot, to było zdjęcie wykonane aparatem w telefonie na którym widnieje kawałek "poufnych informacji)

Byłbym na tak ponieważ jest wszystko okej, zachowanie jak i aktywność. Niestety jako KIDMOD nie możesz składać podania, zajmij się jedną sprawą a potem śmiało startuj do Mentor. 

Nie, ponieważ KIDMOD. 

Przepraszam bardzo, ale z tego co mi wiadomo (kiedyś było na odwrót) kidmod, ani żadna inna ranga moderacyjna, nie może wpłynąć na ocenę aplikanta. Kandyduje na mentor gdyż iż mam mało obowiązków (nie zrozumcie mnie źle, w dziale jest mało raportów do wysyłania, mało akcji) w dziale, i chce coś wnieść do mentorów. Kiedyś nie miałem takowej okazji. 

jestem na tak, wujcio dolan zawsze mi pomoże jak coś zjebałem z kompem

z tego co widziałem to nie tylko mi pomaga, miał już chyba kiedyś mentora.

Jak najbardziej, mentora miałem. Straciłem go ponieważ miałem nieco odmienne zdanie niż Global Moderator, dodałem jedno słowo za dużo i range straciłem. Nie zamierzam też udawać przed całym forum grzecznego Dolanka, bo taki nie jestem, co nie oznacza, że zwyzywam użytkownika za jakiś tam błąd. 

Poradniki

Staż

Aktywność - Niby dosyć duża, ale udzielasz się bo kid i trochę przed nim. Przeskok z marca 2015 na grudzień 2015.

Kultura wykopana z marca, o ile to jeszcze jakoś wpływa na ocenę bycia mentorem teraz. Mam nadzieję, że jest tak jak napisałeś up, że się poprawiłeś, że tak będzie cały czas, mimo to wrzucę kilka postów, a Wy róbta co chceta:

k***a, od kiedy ccleaner PRZYŚPIESZA system?! jak k***a usunięcie plików temp (o ile nie ma w folderach temp wirusa) ma pomóc w przyśpieszeniu systemu? Ja p******e..

widzę że coraz więcej wypowiedzi "adwcleaner" dobrze lecicie, nie ma co.   xD

i nie, adwcleaner nie(powinien) usunąć yaca. przez tryb awaryjny powinno puścić. ale po co sprawdzic, lepiej od razu pierdolnąć post

Bo ten sposób k***a nie ma działać, te poradniki piszą debile którzy nie ogarniają podstaw użytkowania z komputera. Usłyszą jakieś głupoty w szkole na informatyce a potem pierdolą jeszcze większe głupoty.

C*****e iso albo źle nagrane

A może jakiś k***a powód? 

i trochę innych podobnych

btw.  xD

uhu6hvW.jpg

Nie wiem jak tutaj ocenić Cię. Dałbym może kilka dni na wykazanie się :P

Jak najbardziej, zdarzały się takie posty i tego nie ukrywam. A udzielam się nie dlatego, bo "kid", tylko dlatego, że zawsze się udzielałem w tym dziale, zawsze niosłem pomoc, zawsze miałem jakieś większe inicjatywy. Na tą chwilę jestem jedyną osobą która sprawdza logi, więc działu nie zostawię, zwłaszcza, że to przez MPC nauczyłem się "bardziej zaawansowanej" obsługi komputera. 

Nagłówek jak nagłówek, tylko ten jest wyjątkowy. Czekałem na niego rok :yay:

Opublikowano

Tak, dobry ziomal. 

Wierzę, że ludzie powinni dostać nawet 10 szansę :makka:

Nie no, jestem na tak. 

Nieraz pomagał przy problemach z kompem, pełna kulturka.

Prawilny użyszkodnik TeamSpeak'a!

@554461402688252517908.png Yoshimitzu

No i? Co ma piernik do wiatraka?

Czemu jesteś redaktorem skoro pracujesz w grupie MPC News??????????

Zajmij się jedną grupą, lel

@Why

Jak cała ta grupa.. :makka:

Opublikowano

Odnośnie zachowania - jeśli patrzymy na czas od momentu odbanowania konta to chyba nic złego nie zrobiłem (nie patrząc na blogi, tam wyrażam to co irytuje mnie w dzisiejszym świecie)

A jak było z wynoszeniem poufnych informacji z AZ? Kilka dni temu wróciłeś na stanowisko kidmoda, jestem na nie.

Opublikowano

Jesteś śmieszny.  :(( Żebym ja zaraz nie powiedziała kto wynosi 'poufne' informacje. xD

---

100% tak. Aktywny, pomocny i nawet kulturalny.  :makka:  

Opublikowano

Nie znam Cie za dobrze ale wydajesz mi się zajebistą osobą, przed unbanem na to konto zapadłeś mi pamięć swoimi charyzmatycznymi odpowiedziami, a po ub stałeś się wyjątkowo grzecznym użytkownikiem. Imo powinieneś dostać mentora natychmiast  B)

Opublikowano

­Byłbym na tak ponieważ jest wszystko okej, zachowanie jak i aktywność. Niestety jako KIDMOD nie możesz składać podania, zajmij się jedną sprawą a potem śmiało startuj do Mentor. 

Nie, ponieważ KIDMOD. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

jestem na tak, wujcio dolan zawsze mi pomoże jak coś zjebałem z kompem

z tego co widziałem to nie tylko mi pomaga, miał już chyba kiedyś mentora.

Opublikowano

Poradniki

Staż

Aktywność - Niby dosyć duża, ale udzielasz się bo kid i trochę przed nim. Przeskok z marca 2015 na grudzień 2015.

Kultura wykopana z marca, o ile to jeszcze jakoś wpływa na ocenę bycia mentorem teraz. Mam nadzieję, że jest tak jak napisałeś up, że się poprawiłeś, że tak będzie cały czas, mimo to wrzucę kilka postów, a Wy róbta co chceta:

k***a, od kiedy ccleaner PRZYŚPIESZA system?! jak k***a usunięcie plików temp (o ile nie ma w folderach temp wirusa) ma pomóc w przyśpieszeniu systemu? Ja p******e..

widzę że coraz więcej wypowiedzi "adwcleaner" dobrze lecicie, nie ma co.  xD

i nie, adwcleaner nie(powinien) usunąć yaca. przez tryb awaryjny powinno puścić. ale po co sprawdzic, lepiej od razu pierdolnąć post

Bo ten sposób k***a nie ma działać, te poradniki piszą debile którzy nie ogarniają podstaw użytkowania z komputera. Usłyszą jakieś głupoty w szkole na informatyce a potem pierdolą jeszcze większe głupoty.

C*****e iso albo źle nagrane

A może jakiś k***a powód? 

i trochę innych podobnych

btw. xD

uhu6hvW.jpg

Nie wiem jak tutaj ocenić Cię. Dałbym może kilka dni na wykazanie się :P 

Opublikowano

Jestem na tak. Masz doświadczenie, kulturę oraz chętnie pomagasz innym. Pozdrawiam.

­Byłbym na tak ponieważ jest wszystko okej, zachowanie jak i aktywność. Niestety jako KIDMOD nie możesz składać podania, zajmij się jedną sprawą a potem śmiało startuj do Mentor.

Nie, ponieważ KIDMOD.

Ziomek, zaczynasz mnie irytować. Przypominam, że to ty startowałes na prawie wszystkie stanowiska, a to, że aktualnie Dnalo jest kidmodem to świadczy na + dla niego. 

Opublikowano

­Oczywiście, że tak. Pomocny, aktywny, dobre zachowanie. 

Opublikowano

Czemu nie, stara się, jest rozpoznawalny na forum i lubi pomagać.

Poza tym ten mentor gówno daje.

Na tak ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ode mnie leci duże tak, ale na twoim miejscu poczekałbym do ukończenia przez ciebie okresu próbnego.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Duże tak, to co było w przeszłości może warto puścić z dymem? :D

Dobry i pomocny typ. :))

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...