Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyCore

muuuuciekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie minus. byłem na serwerze - aktualnie gra tam dwóch Niemców, obydwoje na killaurze. śmiali mi się prosto w twarz, że nie mogę ich nawet klepnąć:D gdzie jest administracja? administracja dodaje sobie screeny na mpcforum:D

Opublikowano

Serwer słabizna w życiu nie spodziewałem się, że uda mi się znaleźć coś takiego.

Po wykopaniu 15 bloków stone'a mamy już 32 diamenty, stack żelaza i stack złota. To jest jakiś żart?

Administracja jest na fatalnym poziomie. Zostałem zbanowany za nic na serwerze Teamspeak.

Przy próbie unbana administracja odnosiła się w sposób niekulturalny.

Nie polecam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zgaduje że serwer tworzony przez 12 latków przed mutacją głosu. Nie polecam. 5 minut gry = Cały ekwipunek w diamentach. A spawn? Szkoda gadać... Widać jakby robiony również w 5 minut. Widać administracja serio podeszła do sprawy "Easyhardcore'a" Jak już reklamujecie serwer to reklamujcie coś za co nie będziecie się mogli wstydzić.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Zgaduje że serwer tworzony przez 12 latków przed mutacją głosu. Nie polecam. 5 minut gry = Cały ekwipunek w diamentach. A spawn? Szkoda gadać... Widać jakby robiony również w 5 minut. Widać administracja serio podeszła do sprawy "Easyhardcore'a" Jak już reklamujecie serwer to reklamujcie coś za co nie będziecie się mogli wstydzić.

Jeżeli sądzisz, że mam 12 lat, to zapraszam Cie na ts pogadamy! Oraz Ci wyjaśnie co znaczy słowo EASY, bo widać że masz spine bo wykopales pare stone i masz całe eq diaxow! 

Opublikowano

Nie mam czasu to raz, a dwa jeśli twój wiek jest większy aniżeli liczba 12... To tym bardziej powinieneś się za ten serwer wstydzić :P

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chamsko pchają się na inne serwery i zaśmiecają czaty bardzo miernymi reklamami szczycąc się przy tym, że rozdają każdemu admina...

Opublikowano

Jeśli potrzebujecie pomocy, technika piszecie.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jeżeli sądzisz, że mam 12 lat, to zapraszam Cie na ts pogadamy! Oraz Ci wyjaśnie co znaczy słowo EASY, bo widać że masz spine bo wykopales pare stone i masz całe eq diaxow! 

Miał być nowy serwer - jest c*****a reklama i gra.

Typowy gimbus zawsze zaprasza na TS3, by potem potwierdzić, że faktycznie ma te 12 lat. Zamiast faktycznie przyznać się do swojego wieku.

Tutaj widać, że ten osobnik stara się użyć wykrzyników, zamiast być groźniej podchodzi się jeszcze bardziej do tego z śmiechem.

Nie. To Ty nie wiesz co to jest easyHC - a mianowicie jest to łatwy hardcore, który przez ,, geniuszy '' jest interpretowany jako gra z dużym dropem. Sama nazwa w sobie jest debilstwem, a jego poprawna nazwa to easygame - bo co jest takiego hardcorowego w tym, że mamy diax set po 5 minutach gry?

Przy włączonym PvP z mapy robi się sraka od ilości latającego dirtu, nieład od niepewnej bazy do której wejdzie random i w końcu żenada od cheaterów.

Nie chciałeś założyć fajnego i oryginalnego serwera - inaczej wybrałbyś coś ciekawszego niż 500 serwer easyHC, chciałeś zrobić serwer na szybko i skupiający się wokół gówna... Ten serwer to gówno, jak i cała reszta easyHC.

Czekam teraz na jakiś wielki hejt, może przyjdą koledzy z dzielni, a wy zamiast wykazać się kreatywnością będzie szukać PvP w minecrafcie.

­

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...