Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Plemiona. Konto 47.000 - 49.000 tys. punktów s92

s0sna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto w grze plemiona
Metoda kontaktu: PW, gg 33771465
Opis rzeczy: Posiadam konto w plemionach. Aktualnie posiadam 7-8 wiosek, a suma pkt jest między 47-49k pkt. 6 wiosek off 1-2 deff. położenie na obrzeżach południowego-zachodu. Aktualnie bez plemienia. 
Oczekiwana/oferowana cena: PSC, sms do ok 23 zł
Zdjęcia/inne informacje:   http://prntscr.com/9xrz8x  http://prntscr.com/9xs0ht

@ Na świecie Arkadia 3 dodatkowo znajduje się 1 wioska, która ma 6k pkt :) 

Opublikowano

Proszę o zbanowanie uzytkownika na adres IP . Sprzedał mi 2 konta w lolu po czym po czasie pozmieniał spowrotem emaile i hasła na swoje :)

Opublikowano

Dowody kolego dowody, nie mam pojęcia o czym mówisz. W dodatku każdy może sobie od tak pisać, już załatwialiśmy to na PW, a ty dalej o coś masz pretensje. 

Opublikowano

Z których i tak nic nie wynikło, bo to nie są żadne dowody :) Bana od Administratora nie otrzymałem mimo twojej prośby, więc skończ siać ferment.

@ mogę się zamienić przy obecności administratora, czy innego Pana Boga. Jak chcecie

Opublikowano

Proszę o zbanowanie uzytkownika na adres IP . Sprzedał mi 2 konta w lolu po czym po czasie pozmieniał spowrotem emaile i hasła na swoje :)

Niestety dlatego nie ma sensu kupować kont w lolu... później bez żadnych konsekwencji można odzyskać konto :)

PS: Polecam, warte swojej ceny konto. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...