Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jhin dostępny!

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście banuje go co rankeda jak tylko mogę. Średnio sobie wyobrażam main Jhin PBE w mojej gierce ;D

Imo, sklep na EUNE wyłączony na razie, bynajmniej u mnie.

Opublikowano

Osobiście banuje go co rankeda jak tylko mogę. Średnio sobie wyobrażam main Jhin PBE w mojej gierce ;D

Imo, sklep na EUNE wyłączony na razie, bynajmniej u mnie.

Bynajmniej =/= przynajmniej.

Jak to z nowymi postaciami, każdy chce nim zagrać, nie ważne czy to ranked i że gram nim w jungli.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Gralem dzisiaj 2 rankedy z jhinem na poziomie golda/platyny . Jeden win jak gralem przeciwko niemu. Drugi lose jak gralem z nim w druzynie. Sadze ze postac jest taka sobie , dobra do farmy i do dobijania championow to sie zgadza , wyglad postaci fajny , ruchy troche dziwne. Ale penty w jego  wykonanu to raczej  trudniej mysle bedzie.

Bardziej mnie hextech crafting interesuje , a co do jhina wiecej sie wypowie jak go przetestuje sam.

Opublikowano

Wczoraj wieczorem udało mi się zagrać przeciwko Jhinowi. Jedyne co mogę o nim powiedzieć to, że jest silny no i... no i radzę go banować w grach rankingowych z powodu o którym wspomniał sneakysu.

Opublikowano

Grałem i jest nice. Jak kolega mówi penty są trudniejsze ale 20 minuta 11/3/2 nie ma nexusa. Ogólnie jego pasywka jest dość mocna do escape, za 4 strzałem daje speeda.

Opublikowano

gralem na niego 4 razy. 2 razy vayne 2 razy jinx . w kazdym meczu wychodzilem nafeedowany z bota i easy lp. postac slaba. jej ulta latwo uniknac. z pulapek latwo uciec . ogolnie to 2/10 dla mnie ashe lepsza.

http://deandes.pl - strony internetowe

Opublikowano

Poczekajcie , aż ludzie zaczną to dobrze ogarniać :) W Late z kryta wywali całe hp innemu ADC

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Słaby myślałem ze fajne skille a ulti łatwo uniknąć jedynie do odbijania ale na żeby go Zabic nie potrzebny jest zabójca wystarczy przeciwny adc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...