Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się imm ZNOWU popsuło bo wszyscy mają ten problem, a na stronie, forum i fb nie widziałam żadnej informacji odnośnie przerwy.

igNMhIy.png

Opublikowano

Jak wam się tak robi to musicie poczekać, aż was serwer wpuści :) U mnie to 5 minut.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

ZNOWU im się popsuły serwery, jak się zalogujesz to ZNOWU dostaniesz 3 crashe na morde, potem przy teleportacji ZNÓW wywali Ci sto błędów, a na koniec żeby było śmieszniej to ZNOWU Ci wywali crasha mimo tego, że już klikałeś quit game. (zawsze jak zamykam grę to ona się spokojnie wyłącza, a pod koniec wywala crasha[?????])

Opublikowano

ZNOWU im się popsuły serwery, jak się zalogujesz to ZNOWU dostaniesz 3 crashe na morde, potem przy teleportacji ZNÓW wywali Ci sto błędów, a na koniec żeby było śmieszniej to ZNOWU Ci wywali crasha mimo tego, że już klikałeś quit game. (zawsze jak zamykam grę to ona się spokojnie wyłącza, a pod koniec wywala crasha[?????])

No aż tak żle to ja nie miałem :D

Opublikowano

Ja se tak grałem spokojnie a tu nagle itemów z chestów nie dostawałem o.O Potem jak chciałem dać Quit, CRASH.

Bardzo przyjazna gra, co nie? xD­

Opublikowano

No aż tak żle to ja nie miałem :D

Ale ja tak mam codziennie. Może nie problem z samym zalogowaniem, ale z uruchomieniem gry. Nie dość, że ładuje się z 10 minut to jeszcze chamsko crashuje po załadowaniu paska. 

Opublikowano

Ja ogólnie nie mam zadnych problemow z gra, tylko teraz czekam juz jakies 10 min na wbicie, wiec to pewnie jakas awaria

Opublikowano

Twitter?

vNIB8fP.png

Dopiero kilka minut po wywaleniu umieścili tą informację, więc dobrze napisałam- ZNOWU im się coś popsuło :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Z forum przed minutą dodane ;x In an attempt to resolve the current technical issues, we will be restarting all European Servers at 5.30pm UTC / 6.30pm CET. All servers will remain unavailable for approximately ~45 minutes.

Zakaz handlu na forum

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...