Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VAC

Strength

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

własnie dostałem siódmego bana na tydzień (na rankedy), dlatego że wyskakuje mi jakiś błąd z tym pier******m systemem vac. Nie wytrzymałem już, więc zakładam temat, bo żadne ze sposobów steam'a nie pomaga. Reinstalowałem csa i steam'a, ale to nic nie dało.

Zagram sobie jednego rankeda i jest ok, a w połowie drugiego wyskakuje to gówno i nic nie mogę zrobić. 

Najlepiej jakby valve zdjęło mi bana, bo to kur** nie moja wina, że mają jakieś problemy.. bo to nie tylko ja mam z tym problem, no ale to mało prawdopodobne. 

Co ja mam zrobić, żeby naprawić ten błąd, bo po prostu moja cierpliwość się skończyła, raz na tydzień dostaje bana i jak tu grać..

Opublikowano

Nie, nic nie kombinowałem.

Jedyne co mam ustawione to (-high -threads 2) w opcjach uruchamiania (zwiększają fpsy)

Najlepsze jest to, że ferie, dużo czasu, a banik na dwóch kontach :)

Opublikowano

Na pewno formata robiłeś? Bo to na pewno pomoże, nie ma bata żeby nie. Ewentualnie pobaw się z firewallem, ale wątpię żeby pomogło.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Kompletnego formata nie robiłem, bo nie potrafię w sumie i nie mam nigdzie windowsa, żeby ponownie zainstalować 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref ref ref

Dziś kolejny banik na tydzień, już z tym kur... nie wytrzymam. Wczoraj pobrałem od nowa csa i steam, usunąłem przedtem wszystko co związane ze steamem z kompa. Zagrałem wczoraj 2 rankedy, dziś jednego, a na drugim już mnie wywaliło, szybko sprawdziłem spójność, ale nie zdążyłem dojść, bo za pierwszym razem jak dochodziłem to pisało o tym vac, a za drugim razem dołączyło, ale jak już dostałem bana.

Dodam też, że za każdym razem jak włączę steam to pobiera mi się akutalizacja.

Konto jest moje, a csa kupiłem na allegro (kod) i wpisałem u siebie, czy to może być problemem? Kolega miał ten sam problem, ma nowe konto i już nie ma tego problemu.

Nie wiem już co ja mam robić.. 

Opublikowano

Format to ostateczność, czy usunąłeś wszystkie pliki powiązane ze steam i CS:GO? Takie rzeczy czasem siedzą w AppData, więc CCleaner tutaj powinien pomóc.

Opublikowano

@Jarramore , Ty przez 2 tygodnie, a ja prawie 2 miesiące.

@1361622928-U485574.pngCaesar.  usunąłem to ręcznie z appdata, cc też używałem i wiele innych programów do czyszczenia, ale i tak to nic nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...