Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walentynki jak spędzacie?

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze jeszcze 2 tyg , wiem ze forum o komputerach i wiekszosc pewnie w grach ale jak tam chlopaki moczycie cos w ten dzien? Jako ze ja juz 2,5 roku sam ostatnie walentyki spedzalem 3 lata temu , w tym roku postanowilem cos zmienic. Takze bedzie plecy + triceps i planuje szkole tanca zawsze bylo moim marzeniem zeby nauczyc sie dobrze tanczyc. A reszta zobaczymy jak wyjdzie. Tylko bez sciem :) Zycze wszyskim zakochanym duzo szczescia w tym dniu a samotnym odnalezienie swoich walentynek.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^^ Jest jeszcze 2 opcja zostaje w domu i jak to Pasha powiedzial ,  lol is love, lol is life. Ale postanowilem sobie dac ostatnia szanse , jak nic nie wyjdzie to biore sie na powaznie za moje hobby . Tyle.

Opublikowano

A ja z racji tego, że w tym roku pójdę do bierzmowania, to będę uczestniczył we mszy świętej ;) Peace and love.

Opublikowano

Zapomnialem dodac ze daje lajka tym ktorzy jednak spedza walentyki przy grach :)

Opublikowano

Halo halo kto zostanie moją walentynką?

Idę do kina, sam? z kimś? Pewny jest tylko film xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Dwie opcje, jedna to spotkam się ze znajomymi, i będziemy mieli wyje*ane na walentynki, druga, będę siedział w domu. Ogólnie zastanawiałem się też nad wyjściem do kina, ale jakoś nie chce mi się oglądać 30 min reklam przed filmem, więc jak coś to obejrzę jakiś film na cda :D 

Cześć...

Opublikowano

Kto jeszcze idzie na deadpoola ? :D

Ja sobie premierę odpuszczam, nie mam zamiaru się patrzeć jak pół sali się liże na moich oczach, pójdę dzień później ;f

Ja spędzę standardowo pół dnia w łóżku, a drugie pół będę się użalać nad beznadzieją mojego życia :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...