Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do cs go - pomoc

Szefax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje kogos kto zna sie na komputerach, by polecil mi jakis zestaw do gry. Moimi wymaganiami sa - jak najnizsza cena, minimum 150 fpsow na najnizszych ustawieniach. Jezeli ma to jakis wplyw, to mam monitor 144hz. Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam

Opublikowano

Na tą chwile mogę Ci polecić

:http://allegro.pl/ze...4900608644.html + HD7700 + VS 450/550 Corsaira, lub forton 400/500W, wyjdzie około 1000 (chyba, że masz coś z starego kompa) i nie gwarantuje tych 200-250 fpsów.

­

Błąd 404: Strona nie została znaleziona

150 fpsow wystarczy, aby nie mniej. :)

Opublikowano

Da się taniej z używanych. Procek i5 2400 mobo h61 ram 4gb hd 7770 zasilacz np antec vp500 na przyszlosc do rozbudowy obudowa to chieftec jakis uzywany i masz

Opublikowano

boje sie kupowac uzywane, ponadto wolalbym doplacic zeby mi to zlozyli, gdyz sam nie umiem. Czyli kupowac ten zestaw z filmiku, tak ?

Opublikowano

maksymalnie 1500zl aczkolwiek wolalbym taniej, nie musze miec duzo wiecej niz 150 fpsow, wystarczy nie mniej niz 150

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...