Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lag serwera (cheat?)

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. 
Sytuacja z niedawna, gramy mecza, 5 ziomków (full pl) i w połowie meczu zaczęły łapać nas(wszystkich) lagi(nie dało się nic zrobić). 
Najlepsze było w tym to, że przeciwny team żadnych lagów nie miał. Czy to cheat, a może wina serwera? ;) 

Bany poleciały, a rangi spadły. 

Opublikowano

serwera

Gdyby był taki cheat już nigdy nie zagrałbyś normalnego meczu

Opublikowano

serwera

Gdyby był taki cheat już nigdy nie zagrałbyś normalnego meczu

Nic nie wiadomo ... moze jest moze nie ma nikt nie bedzie wiedzial... a pamietasz kto byl przeciwnym teamie ? (pewnie Russia xD)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Przecież był taki lag cheat, sprawiał że jedna osoba robiła co chciała a reszta miała mega lagi. Może ktoś to ulepszył i zmienił tylko działanie na przeciwny team, tym bardziej że to dopiero w połowie meczu się zaczęło

Opublikowano

A to tak zapytam jeszcze, czy istnieje coś takiego że ludzie zazwyczaj na nowych kontach graja na 200-300 pingu stale i nie czują tego ? Zazwyczaj są to odpały i do tego nie da się ich zabić jak mają taki ping, a oni sami grają jak by mieli 20 pingu.

Opublikowano

Przecież był taki lag cheat, sprawiał że jedna osoba robiła co chciała a reszta miała mega lagi. Może ktoś to ulepszył i zmienił tylko działanie na przeciwny team, tym bardziej że to dopiero w połowie meczu się zaczęło

Dla tego pytam czy to jest cheat. Strasznie podejrzane, że tylko nasz team coś takiego odczuwał. Jeszcze nie wspomniałem o jednej rzeczy, gdy lagi nie ustawały, to serwer nas(cały team) wyrzucił i nie mogliśmy ponownie się połączyć z serwerem, a przeciwna drużyna dalej była na nim obecna. 

Opublikowano

A to tak zapytam jeszcze, czy istnieje coś takiego że ludzie zazwyczaj na nowych kontach graja na 200-300 pingu stale i nie czują tego ? Zazwyczaj są to odpały i do tego nie da się ich zabić jak mają taki ping, a oni sami grają jak by mieli 20 pingu.

tez spotykałem takich ludzi co mieli po 500 pingu i normalnie grali ale też tak mam czasami mam skonfigurowane QoS i jak siedzi ktoś na wi-fi i ogląda coś na yt czy przegląda strony to pomimo że mam ping 300 to nie mam żadnych lagów ale nie że mam trak ciągle tylko9 przez np 10s mam te 300ping a potem wraca 60-70 i nie ma żadnej różnicy

Opublikowano

Skąd byli przeciwnicy? Sprawdzałeś narodowość w trakcie meczu?

Z tego co pamiętam, to był taki cheat, że wszyscy gracze zatrzymywali się w miejscu, gdzieś na yt jest. 

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, to w LoLu było coś co działą właśnie na takiej zasadzie, że enemy się rozłączali mimowolnie, a Ty mogłeś normalnie grać. kto wie, może i tutaj coś takiego jest :P 

Chociaż możliwe że problem z serwerem

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...