Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Database error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze, otóż mam problem z bazą danych. Z tego co wiem to przez edycje bazy danych. Czytałem o tym ale co mam zrobić aby ten error znikł?

Logi: 

root@VPS1DC1:/home/ts# 2016-02-01 13:00:15.793276|CRITICAL|DatabaseQuery |   | setSQLfromFile( file:sql/update_25.sql) failed

Pozdrawiam, G..

Opublikowano

Pytanie:
1. dedyk czy vps?
2. zrobiłeś update mysql?
3. wygląda na to iż być może masz starą składnie w pliku sql/ update_1.sql i tego pliku nie może wykonać.

Rozwiązanie:
1. możesz ręcznie zrobić update_1.sql lecz potrzebujesz program do otwarcia pliczku z bazą serwera team speak i ręcznie dłubać linijka po linijce.

In your dream.

Opublikowano

@up 1.VPS 2.Edytowałem w sqlite jedną linijkę, i wersja stara chyba nie jest :) 3. Ja na bazie danych się nie znam, możesz to napisać tak "zrozumiale"?

Z góry dzięki

Pozdrawiam, G..­

Opublikowano

­Może ktos pomoże? Potrzebuje tego ts3 odpalić na wczoraj.

root@VPS1DC1:/home/ts# 2016-02-01 13:00:15.793276|CRITICAL|DatabaseQuery |   | setSQLfromFile( file:sql/update_25.sql) failed
Opublikowano

­Może ktos pomoże? Potrzebuje tego ts3 odpalić na wczoraj.

Jeśli przed edycją bazy serwer działał wniosek jest jeden zwaliłeś sobie bazę. Pobierałeś bazę na swój komputer podczas gdy serwer działał? 

Opublikowano

Dobra, teraz jest inny problem wszystko działa ale jak nie ma licki wpiętej. Jak dodaje do folderu plik licensekey.dat i serverkey.dat to nie działa. (­ jest ten error)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...