Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić?

KwL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak mówie na zdjęciu była marka CWT model losowe liczby litery i waty co chcesz wiecej?

Zauważyłem na morele takowy komp za 3 tyś. : http://www.morele.net/komputer-morele-super-efficient-g3000-geforce-edition-g-data-internet-security-707109/

Całkiem ładne parametry.Lepiej ulepszyć mojego czy kupić tego i szprzedać starego?

kur kur kur kur kur ... xD nie wierze ile tych watów jaki model panie zrozum że to ważne jest tak to bym nie pytał ani nie marnował czasu na komentarze z mojej strony . wrzuć to i nie trać naszego czasu chcemy ci pomóc .

tak tak ładne parametry ale , NIE znamy twojego zasilacza.  :mad:

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Rekrut
Opublikowano

Z mojej strony chciałbym cie przeprosić za moją arogancje z podejściem do tematu byłem wczoraj wkurzony o to zdjęcie więc odechciało mi sie tak naprawde dalej to ciągnąć wiem że zdjęcie klapki z kompa to nie duży "wyczyn" ale dużo gram i nie mam na to czasu :D Postaram się jutro zajrzeć znowu ;)

Opublikowano

no nareszcie pan szanowny zrozumiał . zrób jeszcze to na wszelki wypadek bo everast jest dla mnie za mało wiarygodny a po 2 cpu-z bardziej przydatny jest chyba ... nie ważne ZRÓB TAK > 1.pobierasz cpu-z : http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html 2.odpalasz cpu-z 3. wciskasz Validate \/ na samym dole 4. klikasz Submit 5. kopiujesz linka tu >

@KwL tak jasne tylko dokładniej pokazuje różne rzeczy /\ już działa

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...