Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

redconnect

kilo_kartofli

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Coś mi to nie działa.. Agbot wywala błędy skryptów.. cały czas chce schować jakieś return scrolle których nie ma..

Gdy normalnie włączyłem to działał jak należy.. A na tym clientlessie sie pierniczy..

...

Weteran
Opublikowano

@UP to samo co clientless bot.

@UP całkiem jej podglądnąć nie możesz.. W bot console możesz zobaczyć co aktualnie robi, a w maps możesz zobaczyć gdzie aktualnie jest.

lol nawet nie wiedziałem, że klikając na mapie w Agbocie można poruszać postacią..

...

Opublikowano

ja też nie wiedziałem i zawsze na silka wchodziło żeby ją odblokować ^^ a configa sopjowałem ze starego agbota

@mithrandir

ten program służy żeby odpalić sobie na agbocie np. z 5 postaci albo więcej coś w stylu softmoda albo chińskiego clientlessa (bot do goldfarm)

Sig.png

Opublikowano

Czym rozni sie ta "NOWA WERSJA" od poprzedniej??

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

yyy moglby ktos napisac co jak pokolei mam zrobic zeby to gralo i huczalo xD tak po prostu w kilku punktach bo w tym redcon. jest ag bot to co ja mam teraz zrobic:

1. Nu

2. Ag z tego Reda

3. Samego Reda

4. Loadera

taka kolejnosc ma byc uruchamiania ??

a wy cos tam mowiliscie o jakims kopiowaniu configa. z starego bota ?? o co kaman a co bedzie jak nie skopiuje ??

@ edit

dalem se rade juz o! xD

ale wypasiony na golfarmy postawie z 10 charow i beda mi robic kase na mangyangach hohohoho

@@ edit

hahaha stworzylem 10 goldfarmow i zamirzam poscic ich na noc xD nice ?? ;P

Opublikowano

Bo ten redconnector chyba już nie działa bo była to wersja działająca podajże przez 6 dni.

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...