Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exodus 2 | ReBorn | PVE | Cap 90 | CH | Quests & Craft System | No Coins | Inspired Features | 5th FEB

Exodus online

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. Jest nowa strona i na nowo musisz się zarejestrować, więc i postać od nowa. nie wiem tylko czy trzeba będzie clienta pobierać czy tez pozostanie ten co jest ;P

Client stary będzie aktualny, trzeba będzie zrobić tylko update.

Co do kont to wszystkie od nowa, a za rekompensate każdy dostanie Premium 7 Dni + Clock.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Dajcie znać jak będzie on proszę :D

Start prawdopodobnie za 30min.

@Edit

Ostatni wpis na fb.

Hello Guys,

we still got some trouble with the Server, but we will defnitly open the Server today.

Dont trust any other People. Server is already Online but we need to test a bit more. Registration will open soon.

Now go drink some Beer and wait until we announce the Opening of the Registration Emotikon wink

Cheers patrik

Więc nie ma się co dziwić jakby serwer nie wystartował za te 10min :) Jak było pisane wcześniej.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Dawno nie grałem w sro, juz troszeczke tego czasu minelo i wrocilbym do tych czsaow i pochodzil na wary z ludzmi na ts, przypomniec stare czasy = )
czekam na serwerek i jak ktos cos robi dobra gildie, bez pierdolenia tylko solidna, pw

Opublikowano

radasek www będzie stare tak? serwer też stary nie trzeba ściągać od nowa? czy info masz z jakiegoś innego źródła?

Co do www nie jestem pewny, ale wydaje mi się że będzie stare działało. Client stary i wymagany będzie update. A info mam z Facebooka  (prywatne wiadomości) i przekazuję tylko dalej żeby ludzie wiedzieli.

PS. Dużo można wyczytać również z komentarzy i odpowiedzi moderatora na FB.

Niedługo ma być otwarta strona do rejestracji, mają sprawdzić tylko drop rate i otwierają.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Coś czuję,że dzisiaj go nie otworzą :(

A całkiem możliwe hehe :) Moderator na FB nie ma żadnego kontaktu z adminami serwera (nie odpisują mu) i nic więcej nie wiadomo co się dzieje :D

77678022723864382104.png

Opublikowano

Taki fajny ten server ktoś na nim grał przed resetem ? ile lvl za mangayanga ? co tam takiego fajnego

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Opublikowano

Hey Guys,

actually i got no Idea what the Hell the Admin is doing. I already tried to contact him. But still no answer. But one is safe, the Server will open today but i dont know the time !

If i KNOW more u will KNOW it directly, i swear Emotikon tongue

Stay tuned and dont be mad Emotikon wink

cheers patrik

informacja z facebooka

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

Opublikowano

Taki fajny ten server ktoś na nim grał przed resetem ? ile lvl za mangayanga ? co tam takiego fajnego

Ja grałem 85lv+82lv [top13] - [top1trader top 1hunter] i dupa server hackniety jak akurat z joba zszedłem :D. Za 1mangyanga dostaje się 5lv - Do 80lvl'a exp leci jak szalony. Po 80 raty są mniejsze i expi się dużo wolniej, lecz i tak solo na 84-85lv miałem ok 50%-60+%/h. A co takiego fajnego to musisz przeczytać temat bo troche pozmieniali.

@edit.

Ok chyba nie można podawać ts na forum ^^. Jakby ktoś chciał to PW.

77678022723864382104.png

Opublikowano

Działa strona, można się rejestrować. Serwer będzie otwarty o 23:00. (już lepiej jutro by go otworzyli moim zdaniem ale kit) :D

Pozdrawiam. Valachi

IG: NapletJezusa , Valachi

77678022723864382104.png

Opublikowano

Nie warto grac,  3 godziny na serwie to elixiry 1 weapon 2 shieldy 2 acc i 2 prota i 2 stony strasznie kiepski drop nie polecam

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Serwer wraca do życia. Wykupiona nowa ochrona, Clay się poddało z atakami na serwer[usuneli tez strone na fb]. Kilka rzeczy naprawionych, aktualnie 325osoób online. Zapraszam.

Macie może jakąś gildie ? Bo zastanawiam się nad założeniem, a xxx polskich gildii nie potrzebnych :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ludzi chyba coraz więcej, 325 graczy. Tak więc zawitam, mój nick Rafaell :)

No dziś dodali temat na elitepvp, i automatycznie 100+ graczy więcej :)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Ok, na serwerze powstała polska gildia "Hooligans" serdecznie zapraszam do wspólnej gry :). PM. NapletJezusa / Vita / zverX

77678022723864382104.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...