Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Miasto M1 #2 - Reage Entertainment

Xel3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reage Entertainment

Prezentuje

post-1086701-0-00357000-1454257575_thumb.jpg

(cała mapka pokazana na video)

Informacje :

No-PvP w kołach.

Zablokowane budynki wraz z górami.

Rozmiar 4x2

Jeżeli komuś nie pasuje ta wioska po prawej stronie na górze, mam folder bez tego.

sf/client

Łap : CLICK

Skan :https://www.virustotal.com/pl/file/e0a48e588dc0cdd5a060a05adb5aa92665600179fc65b375b86e27a5d2c315ef/analysis/1454274164/

Opublikowano

Wszystko jest spoko ale polecam Ci używać nieco odświeżonych rzeczy jak np.

• oblivion trees (na devie dl)
  • trawa 3d z woma (na devie chyba tez jest)

I chyba jesteś pierwszą osobą która zwraca uwagę na to gdy teren jest zbyt ostry lub płaski..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Znaczy powiem tak na początek chciałem pracować na tych teksturach i obiektach standardowych, lecz teraz zaczynam nowe mapy na nowych teksturach oraz obiektach. Nowe drzewa, krzaki, trawa 3d. Zwracam uwagę na kąty czy jest ostry czy też płaski, boo później w grze wygląda to poprostu ładniej :)

Opublikowano

I się doczekalem masz + i nie polecam tych nowych teksturek i obiektów są c*****e

To zależy w sumie ode mnie czy będą przez duże C :), zależy jak się je umieści, i żeby nie przesadzić z ilością :)

Opublikowano

No ta już lepsza :D Nie ma takiej płaszczyzny chociaż ja tam jeszcze bym miejscami pokombinował ;) 

Fajnie ale tak jak wspominał imaguś przydały by się nowe tekstury chociażby trawy.

Opublikowano

No ta już lepsza :D Nie ma takiej płaszczyzny chociaż ja tam jeszcze bym miejscami pokombinował ;)

Fajnie ale tak jak wspominał imaguś przydały by się nowe tekstury chociażby trawy.

Człowiek uczy się z dnia na dzień :) Będą mapki ze starymi teksturami a także z nowymi, jedna część ludzi lubi stare tekstury czyli klasyk, a druga część nowe. Czasem będą z nowymi, czasem z klasykiem :)

Kombinować to można, ale na expowiskach :) Miasta raczej nie powinny być takie górzyste :)

Opublikowano

Kurdę, podoba mi się to że masz fajny pomysł na rozłożenie mapy gdzie co i jak. Jednak samo wykonanie nadal zostawia sporo do życzenia, wymieszaj tekstury..popraw obiekty dodaj trochę więcej różnorodności bo oprócz tego że jest fajna mapa z pomysłem nie ma nic. 

PS. Źle wygenerowałeś minimape. 

#EMERYTURA

Opublikowano

Kurdę, podoba mi się to że masz fajny pomysł na rozłożenie mapy gdzie co i jak. Jednak samo wykonanie nadal zostawia sporo do życzenia, wymieszaj tekstury..popraw obiekty dodaj trochę więcej różnorodności bo oprócz tego że jest fajna mapa z pomysłem nie ma nic. 

PS. Źle wygenerowałeś minimape. 

Łap : CLICK

Skan :https://www.virustotal.com/pl/file/e0a48e588dc0cdd5a060a05adb5aa92665600179fc65b375b86e27a5d2c315ef/analysis/1454274164/

Opublikowano

Ogólnie to nie jest aż tak źle, ale popracuj trochę nad terenem. Jest nudny, zbyt równy. Popatrz jak wyglądają standardowe M1, jest tam dosyć duży nieład, jakby ktoś to robił na od*ierdol :) wtedy wygląda to bardziej naturalnie. Ale za to bardzo podoba mi się ta wysepka w prawym górnym rogu.

egon_program.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...