Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomagacz na real Tibie

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wiem, że było mnóstwo tego typu tematów ale chciałbym się Was zapytać jaki bot/cheat jest dobry? Po prostu żeby mi zbierał pieniążki :D Używałem Xenobota ale Trial się skończył a nie chcę płacić za coś co i tak spowoduje blokadę :/ Proszę o opinie, pozdrawiam :)

Opublikowano

Tibia auto jest jak najbardziej spoko boce na niej ładnych pare lat tylko teraz jak mam paca to jedynie używam zbierania loota i gp jak otworze deda.Jak się boisz o jakiegoś bana to prawdopodobieństwo dostania jest takie same jak na każdym innym bo to zależy od reportów i tego czy cipsoftowi będzie się to chciało sprawdzić a jak wiemy nie będzie się chciało.Ja żadnego bana od czasu usunięcia GMow nie dostałem

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Xenobot na cracku jest dobry, bo prosty. Jesli nie chce ci sie bawic w cracki to uzyj Tibia auto, ale z doswiadczenia wiem, ze tam dlugo sie czeka na aktualizacje bota pod najnowsza wersje :D

Opublikowano

Jeżeli interesuje cię potężny Looter to windbot, Niedrogi łatwy w obsłudze i potężne api czyniące cię koszmarem przeciwników. Do tego Navigacja pozwalająca na hunty wieloma harami np Ek + Ed Na roshamuul

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Tibia auto jest jak najbardziej spoko boce na niej ładnych pare lat tylko teraz jak mam paca to jedynie używam zbierania loota i gp jak otworze deda.Jak się boisz o jakiegoś bana to prawdopodobieństwo dostania jest takie same jak na każdym innym bo to zależy od reportów i tego czy cipsoftowi będzie się to chciało sprawdzić a jak wiemy nie będzie się chciało.Ja żadnego bana od czasu usunięcia GMow nie dostałem

Gdybym bał się o zbanowanie to raczej bym nie używał tego :D Myślę, że spróbuję tej Tibii Auto, dzięki wszystkim za odpowiedź :D

Opublikowano

Xenobot na cracku jest dobry, bo prosty. Jesli nie chce ci sie bawic w cracki to uzyj Tibia auto, ale z doswiadczenia wiem, ze tam dlugo sie czeka na aktualizacje bota pod najnowsza wersje :D

Darmowy bot więc logiczne jak nie mają dużych dotacji to trzeba czekać niestety

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Podobno windbot jest dobry nwm nie testowałem ale po otrzymaniu paru banów na xenobocie wolałbym już naprawdę to rzucić i wybrać winda. Ehh szkoda gadać :#

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...