Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrani.pl | Stabilny | 256 Slot |

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, który z ręką na sercu mogę polecić. Miałem chwilową rozmowę z właścicielem. Przedstawił mi aspekty swojego serwera, jakie ma plany. 

Osoby, która wiedzą jak prowadzić Serwer. 

Polecam P0tepiony~ 

Opublikowano

Tylko na to czekałem, licencja "ALL" crackowana.

8F3Y1hq.png

Lecz serwer sam w sobie jest ok - chodzi mi o społeczność wykluczając niektóre kwiatki.

Powodzenia w rozwoju.

@Fallen Angel. To ten key co Ci kiedyś podsyłałem, żebyś sobie przerobił? xD

Opublikowano

Polecam serwer. 

+ Dobra atmosfera.

+ Dojrzała Administracja.

+ Wizualnie serwer wygląda bardzo dobrze. :) 

Opublikowano

Tylko na to czekałem, licencja "ALL" crackowana.

8F3Y1hq.png

Lecz serwer sam w sobie jest ok - chodzi mi o społeczność wykluczając niektóre kwiatki.

Powodzenia w rozwoju.

Oj masz stare info :)

heNOLnj.png

Opublikowano

­

jprdl przerobione w notatniku hahah  pozdro

Dobrze że ty nie jesteś przerobiony w notatniku :)

rqN3yDM.png

(Yatqa portable ucieła pierwsze litery :( )

Opublikowano

Dlaczego wbijacie na inne konkurencyjne TS3 i ściągacie z nich graczy? Potem następuje atak DDoS.

Z tego co widzę ts3support ma zakaz publikacji na MPC z jakiegoś powodu... dziwny zbieg okoliczności.

Jutro pewnie sam dostane atak za ten post.

PS. Licencjami się od 3 lat chwalisz, tym razem pierwszy raz wstawiłeś jej (nic nieznaczące) zdjęcie

@Edit

to tylko pokazuje twoje umiejętności że nie potrafisz się przed bruteforcem z jednego ip zabezpieczyć

jjVvjT4.png

Opublikowano

Dlaczego wbijacie na inne konkurencyjne TS3 i ściągacie z nich graczy? Potem następuje atak DDoS.

Z tego co widzę ts3support ma zakaz publikacji na MPC z jakiegoś powodu... dziwny zbieg okoliczności.

Jutro pewnie sam dostane atak za ten post.

PS. Licencjami się od 3 lat chwalisz, tym razem pierwszy raz wstawiłeś jej (nic nieznaczące) zdjęcie

Dawidzie przepraszam ale nie reklamuję się na innych serwerach. Ataki DDoS? Sorki to nie u mnie :v Poproszę o jakieś dowody o później o komentowanie. Ts3Support jest tylko do mnie przekierowany. Nie wiem czy będę robił ten projekt. I czemu mówisz że ma zakaz? Nie dostałem jeszcze odpowiedzi od Makina w tej sprawie. Co do licencji to możesz sobie sprawdzać gdzie chcesz. Jest legalna :)

//Edit

Mbot też jest kupiony @KlassKai.. potwierdzi :)

Opublikowano

Nie polecam. Wlasciciel (i autor tematu w jednym) majac juz nabrudzone w papierach atakuje inne serwery.

Logi jednego serwera:

<01:18:03> "Majami" dropped (connection lost)
<01:23:41> "Trolololo" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:23:47> "Trolololo" disconnected (leaving)
<01:24:05> "Lulek`" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:21> "Kf4SAtjOOBo2DVF" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:23> "Kf4SAtjOOBo2DVF" disconnected (R4P3.NET)
<01:25:23> Channel "123" created by "Lulek`"
<01:25:23> "Lulek`" left, was moved to channel "123" by "MXXXXXXXXX.pl TeamSpeak3"
<01:25:27> "Trolololo" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:33> "e70ifK5S1wkQXCc" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:37> "krdIjRjbXk4wTA5" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:39> "krdIjRjbXk4wTA5" disconnected (R4P3.NET)
<01:25:51> "krdIjRjbXk4wTA5" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:51> "krdIjRjbXk4wTA5" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:51> "krdIjRjbXk4wTA51" connected to channel "[cspacer]--- Lobby ---"
<01:25:56> Channel "dsadasdasdas" created by "Trolololo"
<01:25:56> "Trolololo" left, was moved to channel "dsadasdasdas" by "MXXXXXXXXXXX.pl TeamSpeak3"
<01:26:01> Disconnected from server (undefined error)

Drugi serwer:
RNZ1FTi.png

Obaj siedza na jednym kanale, w tym Fallen na VPN:
1weA337.png
Po chwili:
f1rn73L.png

Zaznaczam, ze "Lulek`" jest zbanowany na MPC, a jego siec TeamSpeak (ktora zostala przylaczona po domenie) ma zakaz publikacji.

@Down: Ciekawe. Dwa chinskie IP, jedno francuskie, ktore nie odpowiada. Fajnie sobie skopiowales moj projekt stronki sprzed pol roku, zapisales w notatniku i probujesz wciskac kit, ze to my. Projekt ktory pokazales dawno nie istnieje, a forum do ktorego dales linka takze jest nieaktywne, od mniej wiecej 3-4 miesiecy. Smieszny jestes z tym haslem z generatora, zapewnie masz cos w stylu Bielecki1Bielecki1Bielecki1, tylko przystosowane do siebie :D Nie bylbym tak zalosny, zeby probowac lamac nawet 8 znakowe haslo, jako ze trwaloby to minimum kilka lat. Pomijam fakt, ze masz przez 3 dni wbitki z jednego IP i nawet tego nie zabezpieczasz, o zauwazeniu nie wspominajac. I co, powiedz teraz ze sie przyznalem, ze to ja, a ja Ci powiem, ze to nawet nie moglem byc ja, skoro w momencie startu atakow bylem razem z rodzicami poza domem - malo tego, bylem w miejscu, gdzie bylo 30 innych osob, ktore moglyby potwierdzic, ze tam bylem :D Tez chcialbym zauwazyc, ze aktualnie nie tylko nas wkurzyles, bo my jako administratorzy poszlismy o krok dalej, zalatwiajac to w bardziej legalny sposob, zglaszajac ataki na policje, ale wkurzyles rowniez graczy o roznym stopniu umiejetnosci, za ktorych nie odpowiadamy ;) Wszyscy wiedza, ze to Ty, a Ty, razem ze swoimi kolegami, rzniesz glupa, ze nie wiesz o co chodzi. Naprawde nie wiesz? Nagle zaczeliscie sie pojawiac w atakowanych serwisach, na ktorych nigdy wczesniej nie wchodziliscie w takiej frekwencji i udajecie, ze zupelnie przypadkowo weszliscie wszyscy na raz w trakcie, lub zaraz po ataku i proponujecie kupno lepszej maszyny. Dziwnym trafem Twoje lokalizacje VPN zgadzaly sie z lokalizacjami botow, wchodzacych na nasze serwery. Nagle na serwisie do indexowania teamspeakow (gdzie jestes zaznaczony jako wlasciciel swojego) zniknal Twoj kanal z bycia widocznym. Och, czyzbys mial cos do ukrycia? A jak to sie stalo, ze zaraz po Twoim pochwaleniu sie "A, zddosuje sobie teamspeak Bieleckiego", gdy dotarlo to do mnie i wlaczylem przechwytywanie wszystkich pakietow, zaraz poszedl na mnie atak, z czego mam nie tylko maile od OVH, ale i szczegolowy zapis logow. Malo tego, panie Green - byl pan na tyle nierozsadny, zeby jako jedyna osoba w ciagu paru godzin (moj TS nie jest czesto uzywany) wejsc na moj TS akurat w trakcie ataku i malo tego - wszedles z wlasnego IP. Dopiero za drugim atakiem wszedles z VPNa. I mam nawet dowod, ze to Ty, ale nie powiem Ci jaki, bo zaraz sie go pozbedziesz.

I dziwnym trafem to wszystko sie nasililo dwukrotnie po tym, jak zglosilimy sprawe na policje - wtedy tez nagle nauczyles sie z VPNa korzystac :3

W6iB9H1.png

Opublikowano

Siedzę na VPN bo mogę. Zabronisz mi? Podaj jakieś konkretne dowody ze to ja. Lulek ma serwer TS i nawet jest prezentacja na mpc aktualna :) (Słabe masz info) i tak ogólnie co ma wspólnego z tym on i jaką masz pewność że to akurat ten?

Opublikowano

polecam, Fallen zna sie na rzeczy.

cd. botów, skąd macie pewność że to on?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...