Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam trainera do Age of Empires 3

M4Sell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Trainera do gry Age Of Empires 3 najlepiej na populacje ludzi czyli mogłbym stworzyc więcej niz 200 osadników probowałem jakieś pobierac ale nie działały :/ Posiadam win 7 ale gre odpalam z zgodnościa xp

70489962284954469327.png

Opublikowano

wersja 1.0 najbardziej podoba mi sie "Age of Empires III trainer +16 Trainer" co mam zrobić aby mi działał?

70489962284954469327.png

Opublikowano

Pobrałem Age of Empires 3 v1.0 +16 TRAINER gdy uruchamiam wszystko jest okej ale skróty klawiszowe ktore sa podane na trainerze nie działają :/

70489962284954469327.png

Opublikowano

Pobrałem Age of Empires 3 v1.0 +16 TRAINER gdy uruchamiam wszystko jest okej ale skróty klawiszowe ktore sa podane na trainerze nie działają :/

Musisz wysluchiwac dzwieku ktory jest przy aktwacji danego klawisza(mod na osadnikow)

To sciagnij inne trainery i sprawdz je. Po kazdej misji musisz znow kliknac by aktywowac trainer

Opublikowano

Musisz wysluchiwac dzwieku ktory jest przy aktwacji danego klawisza(mod na osadnikow)

To sciagnij inne trainery i sprawdz je. Po kazdej misji musisz znow kliknac by aktywowac trainer

chce wykorzystać trainera do gry potyczka jeden gracz solo z komputerem

70489962284954469327.png

Opublikowano

chce wykorzystać trainera do gry potyczka jeden gracz solo z komputerem

to tam masz all trainery. Dzialaja na cala gre, misje, potyczki itp itd. TYLKO musisz miec trainera na dana wersje gry!

Opublikowano

to tam masz all trainery. Dzialaja na cala gre, misje, potyczki itp itd. TYLKO musisz miec trainera na dana wersje gry!

Okej dziekuje za pomoc :)

70489962284954469327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...