Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać Czy RUny ?

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 21 lvl w lolu, nie mam żadnych run i mam pytanie czy kupić postać np Zeda za 6300 czy wydać te Pz na runy ?

I jeszcze Wypiszcie mi + i - Zeda : Czy warto byłoby go kupić :D

Opublikowano

Na poczatku zawsze warto miec 2 stronki standardowych run. Pod AD i AP.

Co do Zeda, postac solidna, ale trudna, bardziej dla doswiadczonych graczy 

Na poczatek polecalbym Ci jakas anke, garena, mf, xina

Opublikowano

A ktoś mógłby zapodać jakieś Standardowe Runki pod AP i AD ? Czy może jeśli np gram Teemo to pod Teemo robić runki ?

I pytanie czy jeśli kupie runki to na 1 stronę będe mógł je dać na 2,3 i td czy na 1 jak dam to na 2 musze kolejne kupić ?

Opublikowano

możesz użyć te same runy na obu stronach :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

A ktoś mógłby zapodać jakieś Standardowe Runki pod AP i AD ? Czy może jeśli np gram Teemo to pod Teemo robić runki ?

I pytanie czy jeśli kupie runki to na 1 stronę będe mógł je dać na 2,3 i td czy na 1 jak dam to na 2 musze kolejne kupić ?

Jak raz kupisz runki np. pod armor to możesz ich użyć na wszystkich 20 stronach.

Podstawowe pod AD:

x9 marki ad

x9 seale armor

x9 glyphy mres per lvl

x3 quinty ad

Dla adc musiałby być AS na quintach

AP:

x9 marki magic pene

x9 seale armor

x9 glyphy cdr per lvl

x3 quinty AP

Te są z armorem żebyś nie miał problemu z graniem AP junglerami

Opublikowano

per lvl sie nie opłaca, runki są po to by ci early ułatwić, potem bonusy są tak znikome, że po jakimś czasie pewnie kupisz "normalne"

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

per lvl sie nie opłaca, runki są po to by ci early ułatwić, potem bonusy są tak znikome, że po jakimś czasie pewnie kupisz "normalne"

Nie zgadzam się. Wszystko zależy od preferencji danej osoby. Dla przykładu na bocie pod adc chyba bardziej oplaca sie ms per lvl, przynajmniej tak mi sie wydaje. Dodam, ze troche zycia juz stracilem na ta gre

Co do tematu to jak masz 2strony na runy wypelnione to poki co kupuj sobie jakies postacie, a z czasem dokupisz sobie jeszcze jedna strone z runami na support. Ostatnio byla oferta 2x strona run za 6300ip, moze w przyszlosci tez cos takiego bedzie :)

Opublikowano

Runy kup i zrób, a później kupuj postacie - najlepiej jest wtedy kupować od najtańszych do najdroższych, dlatego że długo zajmie Ci kupowanie postaci, a przez ten czas zdąży coś stanieć.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ohh kurcze przepraszam, myślałem ze masz już 2 podstawowe zrobione... W takim razie oczywiscie kupuj runy ale TYLKO tier 3

Opublikowano

Zdecydowanie runy, szczególnie po 20 lvl (a ty masz już 21). Runy znacznie ułatwiają grę w early game dając Ci niesamowitą przewagę nad przeciwnikiem :) Najpierw kup sobie dwie strony run (ap i ad) a dopiero później myśl nad droższymi championami.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Trudny wybór, polecę Ci runy, choć sam nigdy nie mogłem się oprzeć i kupowałem postacie :P a runy, to najlepiej, jak nie chcesz dużo wydać to:
9x AD -Czerwone

9x Armor -Zółte

9x M. Res -Niebieskie

3x AD -Duże

9x m. pen -Czerwone

9x Armor -Żółte

9x M. Res. -Niebieskie

3x AP - Duże

w S5 byłem w diamencie, więc nie są takie złe, choć, gdyby nie było mi żal PZ'tów na runy, to miałbym inne, ciekawsze zapewne (na innych stronach).

Mimo, że mam 4 strony na runy to zawsze używam tylko tych :P

Opublikowano

ja mam 2 strony

1

glif obr mag

pieczęć obr

znak atak

esencję atak

2

glif obr mag

piecze atak mag

znak obrona

esencję atak mag

Opublikowano

Imho lepiej postać se kupić bo runy c***a ci dadza, funu z tego nie masz, no chyba ze jestes tryhardem i liczy sie tylko wygrana

No jasne. Co tam 25 ap na 1 lvl w ta czy w ta.

Runy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Runki grają bardzo istotną rolę na początku gry w pierwszych 10 minutach kiedy liczy się dobry początek

mając runki zwiększasz szanse na wygraną... polecam ci zrobić na początek 2 stronki na runki...

w przeciwieństwie do osób wyżej podam ci taką radę że

1) kup bohatera który masz zamiar grać ( jeśli jest to zed to całkiem spoko trudna postać zacznij sie go uczyć jaknajwcześniej )

2) kup runki pod twoja ulubiona postać 

3) kup runki ogólne ( czyli najlepiej AD - które Ap-kowi pomogą w last hitach a AD ogolnie będą przydatne )

kiedy będziesz miał już stronę na runy swojego ulubionego bohatera i ogólne runki wtedy przydałoby się dokupić przynajmniej tych 15 pozostałych

bohaterów aby móc iść na tryb Draft / Rankingowa po uzbieraniu 16 bohaterów łącznie zbuduj sobie przynajmniej podstawę na 9 stronach na runki

kiedy będziesz miał już podstawowe 9 stron na runki reszta jest do woli jak ci się chce...

5 Stron to wiadomo adc / mid / top / bot / jungle ogólne rónki 

1 strona dla twojego głównego bohatera

3 strony na "Specjalne przypadki" takie jak np. brak many u katy kiedy chcesz iść na mida a zdecydowałeś się dodać np. mane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...