Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie .

Wiele osób na tym forum mnie zna tak więc myślę że zgłosi się wielu chętnych. Każda osoba która ze mną współpracowała pewnie wspomina mnie dobrze no chyba że mi zaszła za skórę ale mało jest takich osób.

Z mojej strony oferuje:

- pełne zaangażowanie w projekt,

- wszystko co potrzebne do startu po skończeniu plików

- VPS do prac od ręki

- kontakt 24/7/365

Ze strony Technika:

- Dobrego kontaktu

- Sumienność, aktywność, dojrzałość

- Bardzo dobrej znajomości kodu silnika gry(Mam spisane dużo nowości które będzie należało dodać)

- Nie przeciągania spraw związanych z serwerem(Jeśli mamy coś zaplanowane to nie zmieniamy planów)

- Wykonane projekty w przeszłości którymi może się pochwalić w dalszej części czyli rozmowie o projekcie

KONTAKT Z MOJĄ OSOBĄ

GG 43699580

PW  na forum z podaniem kontaktu GG

POST tutaj pod tematem zostaw do siebie kontakt

Pozdrawiam serdecznie

Piotr D.

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale jeżeli ktoś jest na tyle "pro" żeby napisać tone nowości w silniku to raczej wystartuję z serwerem na własną rękę. Ja np nad swoim sourcem pracuję grubo od ponad roku i nigdy nie pomyślał bym żeby iść do jakiegoś sponsora który będzie mnie okradać z zarobków. Za wysoko mierzysz :).

#EMERYTURA

Opublikowano

Oferta zdaje się bardzo dobra, osobę także kojarzę, z czystym sumieniem polecam. Powodzenia w szukaniu takiego technika, ponieważ takich osób jest mało niemalże każda z takiej osoby robi serwery na rękę. Będziesz miał ciężko żeby taką osobę znaleźć, no chyba, że taka która dużo mówi, a mało robi :)

Powodzenia !

Opublikowano

Dobra. Z 2 dość dobrymi technikami podjąłem współpracę i be robić 2 projekty. 3 technik z wysokimi umiejętnościami ma się odezwać za 2 tygodnie tak więc wystarczą na razie 3 projekty które zasponsoruje.

Dzięki za przeczytanie tematu i w razie pytań pw.

Temat na razie zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...