Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy z trawą 3D

KoYGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Siema :D

Tych map jeszcze tutaj nie widziałem, więc pomyślałem, że je udostępnię. Według mnie wyglądają one na prawdę świetnie i myślę, że Wam również przypadną do gustu :)

Kilka SS:

NPAMoXs.jpg

lsrYVNC.jpg

m9uYVfH.jpg

OeyhE9t.jpg

DL:

https://mega.nz/#!MYkzlTbA!6x2zgcx6U6zLlTu-fpqk-fAInAl-6T1plYR8X2vFT8Q

Skan:

OPq4F6z.png

Enjoy :D

BxFcm1v.gif

Opublikowano

No nigdzie ich nie było widać w szczególności że to jest m1 z woma, gdzie na epvp i devie jest pełna paczka..

chodziło mi o to forum :) poza tym masz wyraźnie napisane "TUTAJ"

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Nom, jakby od 3 lat nikt nie wiedział o epvp czy devie.

Nie każdy korzysta z zagranicznych for ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Po tych waszych tłumaczeniach "Nie każdy korzysta z zagranicznych for" od 5 lat to już każdy skorzystał xD

Może i korzysta, ale na tym forum jeszcze tego nie było, więc wstawiłem i skończ juz flame, i nie nabijaj postów które nie mają sensu.

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Wstawiać wszystko z epvp czy innych for zamiast zrobić coś swojego... czekasz na oklaski ?

Opublikowano

Wstawiać wszystko z epvp czy innych for zamiast zrobić coś swojego... czekasz na oklaski ?

Dlaczego ty się od razu go czepiasz ? Może są na tym forum osoby takie, które nie korzystają z obcych forum, na przykład ja. 

Od niedawna korzystam z mpc i żadne inne fora są mi zbędne. I na przykład nie znam takich for jak epvp i dev i tam inne no to co mam zrobić ?

Wstawka jest nawet okej fajnie to wygląda więc masz mojego lajka i czekam na więcej takich wstawek ! :)

Lecz postaraj się, także wrzucić coś swojego, uwierz mi większa robota, ale + 10 do zajeb*stości ! ;)

Opublikowano

Dlaczego ty się od razu go czepiasz ? Może są na tym forum osoby takie, które nie korzystają z obcych forum, na przykład ja.

Od niedawna korzystam z mpc i żadne inne fora są mi zbędne. I na przykład nie znam takich for jak epvp i dev i tam inne no to co mam zrobić ?

Wstawka jest nawet okej fajnie to wygląda więc masz mojego lajka i czekam na więcej takich wstawek ! :)

Lecz postaraj się, także wrzucić coś swojego, uwierz mi większa robota, ale + 10 do zajeb*stości ! ;)

Wrzucam swoje rzeczy :)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

A gdzie napisałem, że mapa jest moja?

Tu masz moje:

http://www.mpcforum.pl/topic/1507927-polski-bot-do-ros/#entry12819982

Napisałeś w poście, który zacytowałem. Jakbyś miał problemy to zrobię to jeszcze raz. Widać, że ten programista niewiele ci pomaga.

Wrzucam swoje rzeczy :)

Jakoś mapa twoja nie jest a ją wrzuciłeś.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Napisałeś w poście, który zacytowałem. Jakbyś miał problemy to zrobię to jeszcze raz. Widać, że ten programista niewiele ci pomaga.

Jakoś mapa twoja nie jest a ją wrzuciłeś.

Czytaj ze zrozumieniem... Gdybym rzekomo twierdził, że te mapy są moje to bym napisał o tym w głównym poście, a tego nie zrobiłem. BTW. ogarnij się trochę i jaki znowu programista?

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem... Gdybym rzekomo twierdził, że te mapy są moje to bym napisał o tym w głównym poście, a tego nie zrobiłem. BTW. ogarnij się trochę i jaki znowu programista?

W temacie tego nie napisałeś, ale w poście tak.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...