Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski bot do ros

KoYGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

248631407965198313241.png

Bot do ros

406561407965198313241.png

ALgq2Zq.png

523311407965198313241.png

Tak

924761407965198313241.png

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

848861407965198313241.png

297451407965198313241.png

Bota wrzucamy do głównego folderu, odpalamy grę, ustawiamy wartości i kupujemy takie roski jakie nas interesują.

BxFcm1v.gif

Opublikowano

zrob taki hack ktory bedzie kupowal i selal item taki jaki sie ma w eq na 1 miejscu w 1 slocie np co 0.1 sekund przyda sie gdy bedzie jakis item mozna kupic np za 40k a selnac za 50k czesto na serwach sa takie bugi i wtedy kupujemy dany item dajemy na 1 slot i wciskamy start i mamy

mnostwo yang zanim bug na serwie naprawia.

Opublikowano

zrob taki hack ktory bedzie kupowal i selal item taki jaki sie ma w eq na 1 miejscu w 1 slocie np co 0.1 sekund przyda sie gdy bedzie jakis item mozna kupic np za 40k a selnac za 50k czesto na serwach sa takie bugi i wtedy kupujemy dany item dajemy na 1 slot i wciskamy start i mamy mnostwo yang zanim bug na serwie naprawia.

http://www.mpcforum.pl/topic/1151369-yangbug-bot/

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dzięki :D Przyda mi się. Byłoby super gdybyś jeszcze zrobił też w pythonie tego bota do kupowania i strzelania fajerwerek wszystkich z eq w chwile :D Na Pandorce fajna była zabawa ;)

...

Opublikowano

Dzięki :D Przyda mi się. Byłoby super gdybyś jeszcze zrobił też w pythonie tego bota do kupowania i strzelania fajerwerek wszystkich z eq w chwile :D Na Pandorce fajna była zabawa ;)

Mam coś takiego ;) Jak coś to pisz priv lub gg, masz w profilu :)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

A czy planujesz dodawać jeszcze używanie wód i dłoni? :)

Do tego bota? To jest zwykły bot do kupowania, a nie używania ros :)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Zmylil mnie SS :P Niestety musze sie przyznac ze go nie uzywalem. Ten napis "Czas trwania" dokładniej rzecz ujmując. No nic. W każdym bądź razie i tak przetestuje w najbliższym czasie :)

Opublikowano

Zmylil mnie SS :P Niestety musze sie przyznac ze go nie uzywalem. Ten napis "Czas trwania" dokładniej rzecz ujmując. No nic. W każdym bądź razie i tak przetestuje w najbliższym czasie :)

Czytanie nie boli ;)

BxFcm1v.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...