Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje coraz bliżej - nie ma gdzie grać.

Michcik031

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)
Z doświadczenia wiem, że na serwerach prywatnych najwięcej osób gra przez wakacje i moje pytanie jest następujące: ma ktoś w planach tworzyć prywaciaka na wakacje?

Pytam, ponieważ mógłbym coś tam pomóc (troszkę to ogarniam) i mam wiele "unikalnych" pomysłów na kilka światów.
Napisałem ten temat teraz, ponieważ mielibyśmy/mielibyście czas na edycję plików i testowanie serwera.

Ps.

Komentarze typu:
-"Myślisz, że nie mam życia prywatnego?"
-"Zrób sobie sam"
-"Nic nie planuję, ponieważ ta gra upada"
Są zbędne ;)

Pozdrawiam, Maciej.

Opublikowano

@Up nie komentuj jak ci sie nie podoba.

Gosc ma pomysl na stworzenie prywatnego serwera , a pol roku to dobry czas operacyjny na stworzenie dobrego stabilnego projektu prywatnego serwera plemion.

Wiec jak masz pomysl to dzialaj @Michcik031.

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to może ja pomyślę nad jakimś serwem na plikach Bartka. Ale to jeszcze nic pewnego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gosc ma pomysl na stworzenie prywatnego serwera , a pol roku to dobry czas operacyjny na stworzenie dobrego stabilnego projektu prywatnego serwera plemion.

Chodzi o to, że ja "coś tam" ogarniam więc sam nie dam rady i szukam kogoś kto miałby czas i chęci żeby mi pomóc w edycji plików.

Jak dobrze pójdzie to może ja pomyślę nad jakimś serwem na plikach Bartka. Ale to jeszcze nic pewnego.

Maxis27 jak już będziesz miał coś gotowe i będzie bliżej wakacji to założysz nowy temat na niego w którym ludzie będą pisać swoje propozycje/itp? 

Opublikowano

Chodzi o to, że ja "coś tam" ogarniam więc sam nie dam rady i szukam kogoś kto miałby czas i chęci żeby mi pomóc w edycji plików.

Maxis27 jak już będziesz miał coś gotowe i będzie bliżej wakacji to założysz nowy temat na niego w którym ludzie będą pisać swoje propozycje/itp? 

Tak, na pewno postanie wtedy taki temat.

Opublikowano

Witajcie :) Aktualnie pracuję nad pisaniem silnika od zera. Nie jestem nowicjuszem o słomianym zapale. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego jaki ogrom zadań jest jeszcze przede mną.

Myślę że na rozpoczęcie lata czeka Was coś ekstra :)

Opublikowano

Witam,  Team Wardi planuje otworzyć drugą odsłonę serwera Wardi tym razem na dedykowanym serwerze   gdzie nie będzie groziła nam kasacja plików za ataki DDoS.  Jeżeli są programiści którzy chcą pomóc w tworzeniu serwera to proszę wyczekiwać tematu.

Miłej nocy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...