Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmowa cenowa - dojenie graczy na kase

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 lat mam swiatlowody, od tego czasu nie mialem pingu wiekszego niz 35, chyba, ze pobieram jakas gre to podskoczy moze do 40. 

Zdarzaja sie jakies bugsplaty czy inne gowna, ale to nie od internetu.

Smieszy mnie to, co OP zarzuca rito. Wiesz ile ta firma zarabia na lolu? Takie kwoty ci sie nawet nie snily. 

Po co mieliby narazac swoja reputacje dla jakichs groszy?

Po drugie, takie programy to pic na wode, to jest fizycznie niemozliwe, ze on poprawia w jakis sposob jakosc gry

Opublikowano

Gdyby była to wina internetu to by ping skakał a ping jest normalny a i tak czasem zalaguje ;p mam to samo. I niby jest to przez to, że riot przeniósł serwery tak ? ^^ Pierwsze słyszę ;d 

No wlasnie nie jest to tak jakbys dostal zabawke na baterie a nie dostal do niej bateri, zeby sie nia w pelni bawic musisz wlozyc je..

Ja w praktycznie kazdej grze slysze jak ktos narzeka na wysoki ping. Kompa mam oczyszczonego itp inne gry internetowe chodza normalnie

Neostrada 80mb + 20upload i dalej takie lagi ._.

Wlasnie przez takich ludzi jak Wy ten temat nigdy sie nie skończy i będziecie trzymali swoje zdanie do smierci

Gówno internet = lagi

80mb + 20mb upload? wow zajebiscie, szkoda tylko ze predkosc internetu nic nie ma  ma do lagów/pingu w grze, co wiecej kiedys(nie wiem jak teraz moze nadal tak jest) majac neta 1mb przyznaja Ci tryb fast i masz mniejszy ping niz w trybie interleaved ktory jest stosowany przy wyzszych predkosciach

niski ping  wiec nie moge mieć lagów - a wlasnie ze mozesz, wystarczy ze tracisz pakiety na gówno kablu/wifi

Opublikowano

Wlasnie przez takich ludzi jak Wy ten temat nigdy sie nie skończy i będziecie trzymali swoje zdanie do smierci

Gówno internet = lagi

80mb + 20mb upload? wow zajebiscie, szkoda tylko ze predkosc internetu nic nie ma  ma do lagów/pingu w grze, co wiecej kiedys(nie wiem jak teraz moze nadal tak jest) majac neta 1mb przyznaja Ci tryb fast i masz mniejszy ping niz w trybie interleaved ktory jest stosowany przy wyzszych predkosciach

niski ping  wiec nie moge mieć lagów - a wlasnie ze mozesz, wystarczy ze tracisz pakiety na gówno kablu/wifi

Przed patchem 5.18 smigalo piknie ._. 

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

macie 2 rozwiazania:

1. przeniesc sie na euw, gdzie ponoc cos poprawili

2. zerwac umowe z orange/neostrada bo glownie tych ISP problem dotyczy, gdyz maja bardzo slabe lacze poza Polske. wiec nie ma co sie dziwic

ja lagi mialem, w 3 sezonie jak mialem od t-mobile po kablu, ale po 3 miesiacach sie ogarnelo. do dzis nie mam zadnych problemow

­

Opublikowano

Tez mialem kiedys lagi, ping po 100, czeste dc i po zmianie neta wszystko juz jest w porzadku wiec to nie zawsze wina riotu.

Specjalista
Opublikowano

Żadnych lagów, chyba że przez mój internet. No tak Riot ma tak mało hajsów z promocji, często mam tak że mam niby 50pingu, a są lagi... u mnie jest spowodowane tym że mój dostawca ssie. Bardziej interesuje mnie to że Valve niby tacy wielcy, a w cs'ie co 2/3 gry same odpały biegają. Według mnie Riot spełnia swoje zadania, dotyczące komfortu gry i szacunek im za to że nie mają swoich graczy w dupie.

Opublikowano

Żadnych lagów, chyba że przez mój internet. No tak Riot ma tak mało hajsów z promocji, często mam tak że mam niby 50pingu, a są lagi... u mnie jest spowodowane tym że mój dostawca ssie. Bardziej interesuje mnie to że Valve niby tacy wielcy, a w cs'ie co 2/3 gry same odpały biegają. Według mnie Riot spełnia swoje zadania, dotyczące komfortu gry i szacunek im za to że nie mają swoich graczy w dupie.

Ale z tym to sie nie zgodze. 

Nie wiem jak Valve, bo nie gram w CSa, ale rito ma wyjebane na graczy. Jakos od sezonu 4 z kazdym patchem jest coraz gorzej. 

Glownie przez niektore spierdolone championy czy reworki, polityka RITO jest po prostu chora.

Opublikowano

Ale z tym to sie nie zgodze. 

Nie wiem jak Valve, bo nie gram w CSa, ale rito ma wyjebane na graczy. Jakos od sezonu 4 z kazdym patchem jest coraz gorzej. 

Glownie przez niektore spierdolone championy czy reworki, polityka RITO jest po prostu chora.

Wy od roku spamicie ze z kazdym patchem jest coraz gorzej, a dalej gracie jak to mozliwe?

Opublikowano

Wy od roku spamicie ze z kazdym patchem jest coraz gorzej, a dalej gracie jak to mozliwe?

Nie wrzucaj mnie do worka z innymi znajdz post, w ktorym narzekam jaka ta gra nie jest c*****a.

A grac, gram moze raz na miesiac

Opublikowano

Do 13-14 godziny można spokojnie grać, potem zaczynają się freezy, bynajmniej u mnie tak jest i u kolegi który ma internet od innego usługodawcy, po południu siedzi najwięcej hołoty, przez co są przeciążenia i takie rzeczy się właśnie dzieją. Wtfast zrobili płatny bo sporo osób zaczęło z niego korzystać, no a jak był darmowy to nikt reklam nie oglądał, więc na dłuższą metę by im się nie opłaciło. Trzeba czekać, jeśli ktoś jest naprawdę niecierpliwy to niech zmieni usługodawcę lub zacznie grać z rana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...