Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać skrypt na losowanie jak w CS:GO?

MadixxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-560911-0-99162000-1454105208_thumb.png

Siema, jak takie cos zrobic w skrypt? na pluginy nie mam czasu, chodzi mi o to, zeby dzialalo jak cs'owe csgodouble...ze sa welny i sie zmieniaja i tam gdzie wypadnie kolor i kto obstawi na ten wygrywa, jak napisac w skrypt to menu(to wiem) tylko zeby te welny sie zmienialy, a potem zeby to co jest miedzy pajeczynami polaczyc, ze nagrody sie dostaje? :<

Opublikowano

Cholera, dlaczego każdy mówi że to jest jak csgodouble, to jest po prostu ruletka a design z csgodouble, da się to zrobić.. sam się nie bawie w kodowanie ale jest to do wykonania bo są minigierki ze zmieniającymi się kolorami wełny więc.. ale to by było bez sensu i by się wysypywało często pewnie.­

55aR3G.png

Opublikowano

Cholera, dlaczego każdy mówi że to jest jak csgodouble, to jest po prostu ruletka a design z csgodouble, da się to zrobić.. sam się nie bawie w kodowanie ale jest to do wykonania bo są minigierki ze zmieniającymi się kolorami wełny więc.. ale to by było bez sensu i by się wysypywało często pewnie.­

Podalem na przykladzie, bo ludzie by nie ogarneli :) 

Nie wnosisz nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...