Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 2000 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić telefon do 2000 na raty. 

Polecacie coś? (co i dlaczego)

Obecnie jestem posiadaczem sgs3.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Xperia Z2,Z3

LG G4.

Na tą chwilę.

//Dlaczego? Jakiś Argument?

/SmoKu

SmoKu nie kozacz

//Za co jest ten warn? Znajdź mi punkt w regulaminie, według którego ten post łamie prawa obowiązujące na forum. Bo oprócz tego, że Macio napisał żebyś nie "kozaczył" to nic innego tu nie widać.

//Razeer123

@SmoKu™

#teams4bal

Opublikowano

Nexus 5X, osobiście dołożyłbym 400 złotych do Mate

8. 
//Dlaczego? Jakiś Argument?
/SmoKu

@SmoKu™ weź mnie nie wkurwiaj.

// Kolego, ale grzeczniej.
/SmoKu
Czemu dostałem ostrzeżenie? Inni w tym temacie go nie dostali. 
@SmoKu™ i nie kłóć się ze mną, bo wiesz, że nie warto. 
Jeżeli uważasz, że warn jest niesprawiedliwy napisz do mnie na PW. Jego powód masz w treści, więc nie udawaj, że nie rozumiesz.  Inni, którzy również nic nie uargumentowali [ i wcześniej edytowałem im post ] również dostali warna.
Nie kreśl mi postów, bo Cię o to nie prosiłem. Ostrzeżenie mi zwisa koło dupy, a kwestia twojej moderacji.. Cóż, pozostawie to bez komentarza. 

Grzeczniej powtarzam. Ja sobie tego zyczylem, bo robisz potworny syf. Zachowales sie nieregulaminowo to dostales warna, i to 0pkt. Wiec na czym Ty chcesz oceniac moja moderacje? :D
Potrafisz tylko plakac publicznie, naucz się zasad forum a potem wyklocaj o warny.
//SmoKu

//Akurat Escaperz jest najbardziej kompetentną osobą z tego całego działu i napisał normalny post, w którym poleca dobre telefony. Nie widzę powodu do warna.

//Razeer123

lownfast

Opublikowano

­Również polecam Nexus'a 5X.

Zerknijmy na specyfikacje:

2GB Ramu

andek 6.0

Snapdragn 808, 6rdz

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/nexus5x/

Jedynym minusem może być brak możliwości użycia karty pamięci.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeżeli i tak bierzesz telefon na raty to w tej cenie naprawdę dołożyłbym te 700 zł i kupił Nexusa 6P z normalnego sklepu. ŚWIETNY telefon, genialna specyfikacja, a to wszystko wykonane przez twórców Androida. Zajrzyj sobie tutaj:

http://www.ceneo.pl/42960468#mh=J7z4op6K49006huaweiVklHxPzHI2btAJGGSqRyTCEkyhOQpTqyPDs3Lz0tH7y8VYJ_6ZDG52oG5mEMcA5guUjq_WLp7wlFxHHHlCqZrNSWmJyh8Dkx35HAF7kkMsTAVH_3Eqy6OiVTiuFeoL3tRoW23ISOyGBt1RTkcjSKJ2ua66E4bS1DRsCZVyTlgF1sJeY6Jd6vQA2

Jeżeli jednak nie starcza Ci pieniędzy, to kup sobie Nexusa 5X. Sam go aktualnie posiadam i jego kupno to była najlepsza decyzja w moim życiu (kc @escaperz.lordm ). Pomimo, że specyfikacja nie zachwyca aż tak bardzo (tylko 2 gigabajty RAMu) to telefon działa na czystym Androidzie i jeszcze NIGDY mi się nie zaciął system. Jak najbardziej polecam.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

W nexusie nie pasuje mi design, ogólnie jestem przyzwyczajony do sgs3 (przyciski pod ekranem), aczkolwiek mam jeszcze spoko czasu. Decyzję mogę podjąć do kwietnia/maja. 

Na chwilę obecną wpadły mi w oko:

- Huawei Mate 8 - tutaj moją uwag przykuła bateria, aczkolwiek przeczytałem kilka opinii i raczej odrzucę ten model.

- LG g4 - Na + aparat/

-Huawei Honor 7 - Słyszałem, że jest dobry.

- Samsung galaxy s6 - Podobno poprawili system i nie laguje :)

Czytałem również coś o LG g5, który ma wyjść "podobno" w lutym, jeżeli informacje, które spotkałem sprawdzą się to możliwe, że skusze się na ten telefon.

Jak będę w media expert to przetestuję kilka fonów.

Czekam na dalsze propozycje :)

Co wy macie do @SmoKu™ pełni swoją funkcję, napisałem w temacie, że oczekuje na uzasadnienie, a moderator was upomina :) Ogólnie mam zbyt dobre serce i za dużo lajków daje.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Jakich opinii? Ten model ledwo wszedł do polski.

O przepraszam, popełniłem błąd. Chodziło mi o recenzje. Głównym minusem jest to, że bateria wolno się ładuje, co czasami będzie bardzo złe. Ogólnie z tego co usłyszałem to aparat nie jest za dobry, ale nie mam pojęcia.

Ogólnie dziękuję, za wszelkie odpowiedzi. Temat do usunięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...