Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto typu Modern - jak oceniacie tę miasteczkową budowle?

grimsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupilem byle jaki serwer aby pobawić się pluginami i stwierdziłem, że trochę pobuduję, a skoro to takie poboczne hobby w wolnym czasie to mogę skupić się na nieco większym projekcie. Póki co jest mało wybudowane pewnie zejdzie mi do lata albo późnej wiosny. Po dłuższej przerwie moje budowle są dość przeciętne, więc proszę o wyrozumiałość :) Jaki hosting z serii tych nielimitowanych za 30zl polecilibyście, bo troche WE i VS nie wyrabiają?

TxP Flows HD v3 nieco modyfikowany

29-01 (więcej wrzucę za pare dni jak znajdę czas na więcej budowli) efekt 3 dni w czasie wolnym

Ffy3hJe.png

TsuYAWq.jpg

Opublikowano

Mapka taka sobie bo mało zbudowane, ale podobają mi się te budynki na drugim zdjęciu. Takie ofensywne 6/10.

Hmm jeśli chodzi wyłącznie o we i vs to polecam enderchest i maxcraft nigdy nie miałem problemu przy robieniu mapki.

Opublikowano

No właśnie mam enderchest, ale słyszałem o rożnych cyrkach, że serwer potrafi zniknąć bez przyczyny. A fiberhost albo craftserve?

Opublikowano

Pewnie ktoś obciążał serwer to enderchest mu zabrał.

Prędzej polecam fiberhost, gdyż miałem tam serwer i nie było problemów, a ostatnio z craftserve leci dużo negatywnych opinii.

Opublikowano

Co do nielimitowanych pakietów to zapraszam tutaj > http://www.mpcforum.pl/topic/1511213-redaktorzy-radz%C4%85-1-nielimitowane-pakiety-na-hostingach/ 

Zdecydowanie lepiej kupić dobrego VPS, który da radę za niższą cenę. Do budowania powinien wystarczyć serwer z xeonem i 4gb ramu, tanie i dobre serwery tego typu znajdziesz na ovh czy lvlup. Chodzą w cenach tych 'nielimitowanych' pakietów

Miasto ładne, 8/10 można dać. Przyznam że umiesz budować. Powodzenia w dalszej budowie, może mapkę udostępnisz w dziale downloadu? ^^

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

jak za mala skala, ta skala ma pasowac do minecraftowych postaci...drogi maja 3 szerokosci 3 5 7 dla jednego pasa i nie uwazam, zeby to zwiekszac, a budynki na screenie 30-35 kratek co jak na 1 pietro to sporo.

Opublikowano

budynek z cegieł na drugim ss'ie mi sie podoba. reszta może być

Gość Marichcje
Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu nic mi się nie podoba, ponieważ prawie nie widać co przedstawia. Budynki na drugim screenie to pewnie Twoja mocna strona, więc nie obraziłabym się, gdybyś pokazał ich więcej. :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

­W internetach wszędzie to jest..

Nie popisałeś się. 4/10

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...