Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura mechaniczna do 300zł!

Bestalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

planuje zmianę klawiatury na jakiegoś mechanika do 300zł. Bardzo podoba mi się opcja Roccat Ryos MK MX Black. To na czym mi zależy to 5 przycisków programowalnych po lewej stronie. Reszta jest mi obojętna. Oprócz tego fajnie by było gdyby była (względnie jak na mechaniczną) cicha.

Każda sensowna propozycja zostanie nagrodzona plusem.

Dzięki i zapraszam do dyskusji.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Cicha i mechaniczna, to tylko MX Silent, które mają mniejszy skok. Jeśli chodzi o jakość to w tym budżecie lepszej klawiatury niż Qpad MK-50 z redami nie otrzymasz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Cicha i mechaniczna, to tylko MX Silent, które mają mniejszy skok. Jeśli chodzi o jakość to w tym budżecie lepszej klawiatury niż Qpad MK-50 z redami nie otrzymasz.

Oprócz tego słyszałem o możliwości wyciszenia klawiatury mechanicznej jakimiś o-ringami. Generalnie mam dostęp do części samochodowych i zastanawiam się czy jakieś oringi z tej branży by nie spełniły zadania.

A co do Qpada to on chyba nie ma tych 5 przycisków na których mi bardzo zależy. 

Dodam, że poślizg cenowy może wynosić max 50zł z przesyłką.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...