Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Moja opinia] NetShoot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zmianie właściciela firmy NetShoot.pl oraz całej ekipy to co tam się teraz dzieje to się w głowie nie mieści.

Serwery, które oferują w swojej ofercie nawet nie wiedzą że nie działają po instalacji, masa błędów, brak aktualizacji, pobugowane silniki.

Oczywiście do żadnej gry nie można wybrać FPS ani tickrate (wyciągają jak najmniej, dla przykładu ich serwery cs:go mają tylko 32 tickrate0.

Administracja ich własnego serwera TS3 to dziesięciolatki wnioskuje to po ich głosie (naprawdę) i zachowaniu.

Support nie dość, że odpowiada po 3 dniach lub więcej to nie umie naprawić/postawić serwerów do gry cs:go, nie wiem jak jest z innymi.

Nowy właściciel w ogóle nie zajmuje się klientami i odsyła wszystkich do supportu, mówi żeby wbić na ts po czym affczy na swoim kanale.

Odradzam korzystania z tego hostingu.

Jeśli macie jakieś pytania, piszcie w tym wątku.

Opublikowano

Po zmianie właściciela firmy NetShoot.pl oraz całej ekipy to co tam się teraz dzieje to się w głowie nie mieści.

Serwery, które oferują w swojej ofercie nawet nie wiedzą że nie działają po instalacji, masa błędów, brak aktualizacji, pobugowane silniki.

Oczywiście do żadnej gry nie można wybrać FPS ani tickrate (wyciągają jak najmniej, dla przykładu ich serwery cs:go mają tylko 32 tickrate0.

Administracja ich własnego serwera TS3 to dziesięciolatki wnioskuje to po ich głosie (naprawdę) i zachowaniu.

Support nie dość, że odpowiada po 3 dniach lub więcej to nie umie naprawić/postawić serwerów do gry cs:go, nie wiem jak jest z innymi.

Nowy właściciel w ogóle nie zajmuje się klientami i odsyła wszystkich do supportu, mówi żeby wbić na ts po czym affczy na swoim kanale.

Odradzam korzystania z tego hostingu.

Jeśli macie jakieś pytania, piszcie w tym wątku.

Chyba kolego pomyliłeś działy.

Opublikowano

Kolega nie pomylił działu owszem w netshoot ma serwery głosowe w swojej ofercie tylko chwilowo są nie dostępne z tego co zauważyłem myślę że starają się wszystko naprawić jak narazie neutral ;).

owner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...