Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedmiot do questu

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam pytanie ponieważ nie mam pojęcia gdzie znaleźć przedmiot do ostatniego fioletowego questu gdzie musze dostarczyć Old Man Cho " Evil Ox Horn" jak mu to dostarczę nauczy mnie wall dash i tutaj moje pytanie skąd wziąć ten przedmiot ? Patrzyłem na aukcji nie ma go :/

Opublikowano

Tak jak w temacie mam pytanie ponieważ nie mam pojęcia gdzie znaleźć przedmiot do ostatniego fioletowego questu gdzie musze dostarczyć Old Man Cho " Evil Ox Horn" jak mu to dostarczę nauczy mnie wall dash i tutaj moje pytanie skąd wziąć ten przedmiot ? Patrzyłem na aukcji nie ma go :/

Kupujesz go od Quartermaster swojej frakcji w Misty Woods za 50 srebra... W zadaniu masz wszystko napisane.

没我爱

Opublikowano

Kupujesz go od Quartermaster swojej frakcji w Misty Woods za 50 srebra... W zadaniu masz wszystko napisane.

Okey dziękować bardzo. A tak btw. z którego bossa w misty wood jest szansa na kawałki pizzy do setu ? Nie gram długo i jeszcze nie ogarniam za bardzo :/ Czy najbardziej opłaca się te za żetony u tego gościa w misty woods ?

Opublikowano

Okey dziękować bardzo. A tak btw. z którego bossa w misty wood jest szansa na kawałki pizzy do setu ? Nie gram długo i jeszcze nie ogarniam za bardzo :/ Czy najbardziej opłaca się te za żetony u tego gościa w misty woods ?

Jak będziesz zabijał NPC z przeciwnej frakcji to po pewnym czasie pojawią się 2 bossy, zabijasz je i dropią z niego woreczki, z których masz losową ilość żetonów. Potrzebujesz 160 na cały set. Set kupujesz u handlarza w twoim obozie frakcji w Misty Wood. Do zabicia bossa będziesz potrzebował kilka osób, jedna poszukaj kanału gdzie farmią ludzie i po prostu dołącz się do nich. Masz jeszcze możliwość żeby dobyć Set z Supply Chain ale i tak najpierw zdobądź ten z Misty ponieważ nie poradzisz sobie w Blackram Supply Chain bez niego.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...