Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shine2

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zależy mi na hajsie :). Robimy serwer dla graczy

To było modne i ludzie się na to łapali 4 lata temu. Każdy serwer to biznes, jak nie chcesz zarobić to przepnij płatności na domy dziecka czy fundacje charytatywne.

Mogliście chociaż coś od siebie zrobić, a nie tylko pliki czyste Ascariala wrzucić.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To było modne i ludzie się na to łapali 4 lata temu. Każdy serwer to biznes, jak nie chcesz zarobić to przepnij płatności na domy dziecka czy fundacje charytatywne.

Mogliście chociaż coś od siebie zrobić, a nie tylko pliki czyste Ascariala wrzucić.

Przypominam, że to są BETA TESTY i serwer ciągle jest w trakcie tworzenia :). Napiszcie co byście chcieli zobaczyć na serwerze medium. Nie możemy być wszechwiedzący. Chciałbym zobaczyć jakieś propozycje od graczy :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

jeżeli dodasz lub chociaż zmienisz coś od siebie , odrazu inaczej ludzie na to patrzą , ktoś ma ci pisać co masz robić na swoim serwerze? , dodajesz/zmieniasz według własnego planu i pózniej patrzysz jak ludzie to przyjmą , a jak wyskoczysz z czymś co było modne 3lata temu to troszku lipa

Opublikowano

Serwer przypomina projekt Ascariala jednakże zaszły na nim gruntowne zmiany. Dlaczego Ascariala? Chcemy, aby gracze poznali jego dobrą stronę, a nie tylko bugi, bugi. Zapraszamy na beta testy!

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Witam mam pytanko, jak i skąd drop trute ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak skile na P ? Bo widzę tylko na G.

Zmianki skąd ?

Eq u handlarza + ile ?

Skąd stalki ?

1. Kamyki/Tęczek

2. Szkaty/Drop itp

3. +6

4. redlas, bossy, szkaty itp

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Ciekawi mnie jak poradzicie sobie na rynku. Prezentacja sama w sobie ładna, lecz niektóre elementy niedopracowane.

Jak stoicie z reklamą?

Opublikowano

Ile kamyków na P ?

Skąd kostiumy,fryzy,wierzchowce ?

10

Tak są u fryzjerki.

Ciekawi mnie jak poradzicie sobie na rynku. Prezentacja sama w sobie ładna, lecz niektóre elementy niedopracowane.

Jak stoicie z reklamą?

Mamy paru youtube'rów 

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Czy są na serwerze jakieś sklep typu Kupowanie za PO? 

I czy jest jakaś serwerowa skrzynia ?

Opublikowano

Sh4ke jak masz w ogóle celność wypowiadać się w kwestiach finansowych, przecież każdy wie że jesteś zwykłym burakiem bez zasad który dla zlotowek zrobi wszystko.

Pozdrawiam ale nie Ciebie Sh4ke.

A co do serwera, nie zagram,.. może kiedyś.

Opublikowano

Czy są na serwerze jakieś sklep typu Kupowanie za PO? 

I czy jest jakaś serwerowa skrzynia ?

Kupowanie za PO jest opisane w prezentacji. Co do skrzyń jest ich kilka. Serwerowe, zależne od okazji itd

Sh4ke jak masz w ogóle celność wypowiadać się w kwestiach finansowych, przecież każdy wie że jesteś zwykłym burakiem bez zasad który dla zlotowek zrobi wszystko.

Pozdrawiam ale nie Ciebie Sh4ke.

A co do serwera, nie zagram,.. może kiedyś.

Zapraszamy w przyszłości! :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Przypominam, że to są BETA TESTY i serwer ciągle jest w trakcie tworzenia :). Napiszcie co byście chcieli zobaczyć na serwerze medium. Nie możemy być wszechwiedzący. Chciałbym zobaczyć jakieś propozycje od graczy :)

Właśnie waszym zadaniem jest żeby orientować się w nowościach, a nie graczy, ich zadaniem jest grać :)

Właśnie waszym zadaniem jest żeby orientować się w nowościach, a nie graczy, ich zadaniem jest grać :)

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że propozycje graczy są pomocne :)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek, Miła i pomocna adminsitracja :)

Myślę że nie zawiedziecie się na nim polecam !

zapowiedź od mojego ziomka

Opublikowano

Cień ki jak barszcz się wydaje i taki też za pewnie będzie. 

Opublikowano

jak dla mnie to serwer jest nawet spoko bd na 100%

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Czy na starcie będzie jakiś drop specjalny ? 

Czy skrzynie ucznia będzie się dostawało co 10 lvl ? Czy jest tylko jedna startowa ?

Czy jest zmianka statusu ?

Roski skąd ? Tak jak na PL ?

Opublikowano

Wpadne na start i pokopiuje sobie troche itemkow bo widze juz na starcie ze macie fajnego buga do tego np itemy typu pierscienie expa mozna fajnie bugowac ze czas sobie zresetowac xD

Opublikowano

Czy na starcie będzie jakiś drop specjalny ? 

Czy skrzynie ucznia będzie się dostawało co 10 lvl ? Czy jest tylko jedna startowa ?

Czy jest zmianka statusu ?

Roski skąd ? Tak jak na PL ?

1. Tak będzie

2. Tak, są one co 10leveli

3. Jest.

4. Wytwarzamy je u NPC w m1/m2.

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...