Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vip a public

draco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym sie roznia te serwery? bo nie wiem czy warto placic, no i czy jak zrobie konto na public to przejdzie mi ono potem na vip`a??

Opublikowano

public:

serwer zapchany 24/7

brak korzysci

vip:

wbicie za 1 razem

dostaje sie premiuma i peta i cos tam jeszcze czyli same korzysci

co nie pasi mi w vipie.. brak eu.. jak juz robili to vip to mogli dac eu...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

eu, masz na mysli eu charow? poczytalem juz sporo tematow tu i pisali ludzie ze na vipie sporo polakow gra, a tak btw to oplaca sie czy nie?

bo narazie mam zamiar sie bawic na normalnym serwie. a potem pomysle wiec chcialem znac szczegoly.

Postacie mozna przeniesc? czy nowe konto trzeba

Opublikowano

teraz daja 300silk. a tak btw wbij na globca xD... to jest powod dlaczego narazie mi sie nie chce tam grac. a na taxi na 34 lvlu mam ze 40m poza tym wkurzalo mnie to ze albo lamy braly albo postacie ktore sie nie nadaja do tego... czyli np nuker, blader, itp. BO najlepszy jest wizz ktory na 60lvlu wymiata na ongach a nuker musi miec lepszy aby szybko lecialo

Opublikowano

Draco juz cie znam:P Hmm jednak VIP sie oplaca... Gra Sporo Polaków, a pozatym nie rozumiem Jak upadnie VIP to i upadnie PUBLIC, Bardzo fajnie sie gra na VIPE Polecam:P Sporo polaków no i oczywiscie najlepsza gildia WarCrew:P

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

@Up

Kurwa Twoja mac. Czego wy jestescie tak pojebani?!?!? Na silkroad-trader.de pisze gdzie zaplacic. tutaj psize gdzie zaplacic. Tylko w innym temacie omg

sagan20 TO OSZUST!
  • Dodaj nową pozycję...