Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patcherem gry, proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gralem w hsa  w dzien premiery, pogralem z miesiac chyba i mi sie odwidzialo i przestalem grac.

Dzis wlaczylem gre, tzn odpalil mi sie battlenet, wszystko ladnie pieknie sie spatchowalo w sensie battlenetu, i przyszla pora na patch do hsa, no i tutaj zaczely sie schody , bo kiedys jak konczylem grac w hsa to sciagalem patcha i wylaczylem battleneta, po takim czasie zaczyna sie patchowac od tego miejsca ale stoi w miejscu... zostawilem na caly dzien , poszlo z 300 mb, a aktualka ma 1,5 gb.. Dodam tylko ze reinstal hsa nie wchodzi w gre, bo powoli konczy mi sie limit w internecie, a probowalem szukac rozwiazania caly dzien w necie i nic nie znalazlem co by mi pomoglo, druga sprawa przed chwila reinstalowalem battlenet i dalej to samo , po prostu stoi.. jest pokazane ile zostalo i predkosc i ciagle to samo, nic sie nie zmienia przez x czasu. Mial ktos kiedys taki problem? z gory dzieki i pozdrawiam.

Opublikowano

Grrr, postawie jutro na caly dzien, jak nie ruszy to widocznie nie pogram w hsa juz, swoja droga jak moglbys zerknac to ile wazy aktualny folder z hsem? Z gory dzieki : )

Opublikowano

Miałem to samo jakieś 2 miesiące temu, po kilku godzinach straciłem nerwy i po prostu ściągnąłem HSa od nowa.

Co do folderu...

YWfgd0a.jpg

Opublikowano

Hmmm, wydawalo mi sie ze hs zajmuje z 3-4 gb. moj folder tez ma cos kolo 1gb wiec sie dziwilem ze aktualka 1.5gb do pobrania.. to nie wiem,  ciekawe czy jakbym pobral najnowsza wersje gry to czy by sie pobierala i ile by zajmowala, musze zobaczyc, narazie po + kazdy za odpowiedzi i dziekuje,  na biezaco bede informowal czy juz dziala czy nie, pozdrowki

ediiit.

No nawet nie moge pobrac bo stoi w miejscu patcher i sie nie rusza, wiec nie wiem, boje sie ze jak sciagne gierke to bedize to samo, a limit mi w necie padnie.. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...