Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Broń

volf93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam Xm8 Adv za 1 razem wylosowane :D i Desert Eagle polecam ci to XM8 i Eagle

Tak jak wyżej : polosuj w BM najlepiej XM8-adv / AUG - Camo może ci wypadnie, a nawet gdyby to bedą dobre bronie na jakieś 2-4 tygodnie no i parę kuponów :D

xxlechuxx1.png
Opublikowano

a jak wy to robicie ze wam za 1 razem wylosuje

ja juz chyba 70 k wydałem i nic ;/ daj jakis poradnik

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

TheQuin

Na początku mówie że nie sprawdza się to w 100% tylko w 65%

Więc zauważyłem , że przedmioty typu : TOMPSON , XM8-ADV , DESERT EAGLE-CAMO.....

Losują się od 40-60 sek.

czyli pisze ci że ktoś coś wylosował i czekasz 40 sek i losujesz

Opublikowano

TheQuin

Na początku mówie że nie sprawdza się to w 100% tylko w 65%

Więc zauważyłem , że przedmioty typu : TOMPSON , XM8-ADV , DESERT EAGLE-CAMO.....

Losują się od 40-60 sek.

czyli pisze ci że ktoś coś wylosował i czekasz 40 sek i losujesz

nie wiem bo ja widzialem caly czas kolesie wygrywali xD ale mam xm8 adv dgl camo ak silver awm camo i krissa xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

nie wiem bo ja widzialem caly czas kolesie wygrywali xD ale mam xm8 adv dgl camo ak silver awm camo i krissa xD

Ale jak ty to zrobiłeś . Ja nic nie wygrałem jescze a ty mi ze tak mało dałes i tyle masz :P

POZDRO POĆWICZ

Opublikowano

ja mam xm8 adv i awm

awm jest najlepszą snajperką :D

a xm8 też nie pogardzę xD

Ale to wszystko jest kwestia gustu jednemu się strzela lepiej z uzi :) a innemu z m16 :D

Opublikowano

EEmm mozecie troche bardziej opisać sposób na Bm

KIedy dokladnie kupić paczke i kiedy ją otworzyć

Jak mocno nacisnąc na pokrętlo ;o

sry za błędy ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dołączam się do pytanie wyżej. Jak ktoś wylosuję mam odczekać 40sek kupić paczkę i losować? Czy jak zobaczę, że ktoś wygra kupić paczkę i po 40sekundach nacisnąć Spin?

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano

Mają szczęście, hacka, jakies 300.000 GP/ZP na ACC albo sćiemniają. Ja polecam DSR-1 (lepsza od AWM!!!)

xxlechuxx1.png
Opublikowano

ja mam xm8 adv i awm

Ale to wszystko jest kwestia gustu jednemu się strzela lepiej z uzi :) a innemu z m16 :D

teraz juz nie AWM tylko DSR-1

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hacka, jakies 300.000 GP/ZP na ACC <__ Smiać się czy płakać

Po prostu wiedzą kiedy losować :)

No to w takim razie mam ogromnego pecha, widzialem czy słyszałem ze 10 sposobów jak wylosować xm8 adv itp, a żaden nie zadziałał :P

xxlechuxx1.png
Opublikowano

ja mam xm8 adv i awm

Dla mnie to Steyr wymiata ;D

A co do AWM to DSR-1 już mi bardziej pasuje a nie ukrywam że jestem strzelcem wyborowym ze snajperek ;)

Opublikowano

dla mnie dobra bronia jest SG 552 chociaz wiem ze niewiele osob za nia przepada bo jezeli lubi ktos strzelac seriami to ciepie jak cholera. ale gdy ktos dojdzie do wprawy i strzela paroma strzalami (max 3) to efekt jest calkiem zadowalajacy . przynajmniej dla mnie :) deserta tez polecam kupic :)

Opublikowano

A ja odkryłem coś nowego - MP5 i MP5 adv są szybkie i dmg mają całkiem niezłe ale to nie nowość. Chodzi mi o to że przegrzewają się po paru sek więc można walić serią 10-20 i kulki lecą prosto a te 2 smg kosztują grosze

xxlechuxx1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...