Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić PREMIUM?

Koxu155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :) Czy warto kupić minecraft premium? :) Gram w minecraft od dłuższego czasu. Chcę sobie niedługo/kiedyś kupić minecrafta,lecz cena mnie troszkę zraża :D Warto? Nie piszcie np. Taak,bo masz skina i możesz wchodzić na serwery :) Napiszcie,czy warto wydać tyle pieniąszków na grę,skoro ją lubię? Wtedy możecie wymienić jakieś plusy i minusy,odpowiadajcie jak chcecie,byle,żeby to było pomocne! :D POZDRO! :)

Opublikowano

Za tyle $ to sie nie opłaca. 30 USD za minecraft? xD ja max bym zapłacił 20 zł ;) a nie 122,62 zł

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Ja to nwm po co się pytać obcych ludzi co masz robić?! Dla mnie to możesz kupić 20 takich premium pakietów Majnkrafta lub nie :) Jak masz kieszonkowe lub rodzice Ci kupią i czas Ci miło leci na granią w nią to oczywiście kupuj.

Opublikowano

Teraz raczej graj na nonpremium. Spolecznosc minecrafta w Polsce spadla z 14/15 do 8/9/10 lat. Ja co chwile na serwerach "EasyHC", "MediumHC", "Hardcore", "Skyblock", "Freebuild", "Survival", spotykałem ludzi po 8/9 lat. A sam w tym roku kończę 19.

Opublikowano

Pewnie ;)
Dochodzi do tego możliwość zmiany nicku bez utraty premki ;)
Szacun na dzielni ( joke )

Servery premium, hypixel itp, a naprawde się opłaca.

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Za tyle $ to sie nie opłaca. 30 USD za minecraft? xD ja max bym zapłacił 20 zł ;) a nie 122,62 zł

Z tego co się orientuję minecraft,kosztuje około 80zł ;) 

Opublikowano

Z tego co się orientuję minecraft,kosztuje około 80zł ;)

to i tak za dużo jak na klocki ._. lepiej już BF CSGO AOE III FIFE kupić ...

­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Teraz raczej graj na nonpremium. Spolecznosc minecrafta w Polsce spadla z 14/15 do 8/9/10 lat. Ja co chwile na serwerach "EasyHC", "MediumHC", "Hardcore", "Skyblock", "Freebuild", "Survival", spotykałem ludzi po 8/9 lat. A sam w tym roku kończę 19.

dlatego gra sie na amerykanskich serwerach (np serwery na modach gdzie graja w wiekszosci dorosle osoby - wszystkie serwery tam sa premium)

Opublikowano

dlatego gra sie na amerykanskich serwerach (np serwery na modach gdzie graja w wiekszosci dorosle osoby - wszystkie serwery tam sa premium)

Wiekszosc swojego czasu spedzam na amerykanskich serwerach. Jesli znasz jedynie dwa serwery i to te najwieksze to moze dla Ciebie wszystkie serwery sa jedynie dla graczy z kontem premium.

Ja jednak gram i na mniejszych serwerach i ta kwestia jest taka sama jak na Polskich serwerach. No-premium wystepuje w wiekszosci, a premium serwery sie rozwijaja.

Ja to nwm po co się pytać obcych ludzi co masz robić?! Dla mnie to możesz kupić 20 takich premium pakietów Majnkrafta lub nie :) Jak masz kieszonkowe lub rodzice Ci kupią i czas Ci miło leci na granią w nią to oczywiście kupuj.

Dlaczego zakladasz, ze osoby grajace w mc sa pod wplywem rodzicow? Pamietaj, ze wedle pewnej zagranicznej ankiety 39% graczy minecraft jest pelnoletnich (+18)
Opublikowano

Wiekszosc swojego czasu spedzam na amerykanskich serwerach. Jesli znasz jedynie dwa serwery i to te najwieksze to moze dla Ciebie wszystkie serwery sa jedynie dla graczy z kontem premium.

Ja jednak gram i na mniejszych serwerach i ta kwestia jest taka sama jak na Polskich serwerach. No-premium wystepuje w wiekszosci, a premium serwery sie rozwijaja.

Dlaczego zakladasz, ze osoby grajace w mc sa pod wplywem rodzicow? Pamietaj, ze wedle pewnej zagranicznej ankiety 39% graczy minecraft jest pelnoletnich (+18)

Wszystkie serwery na modach na jakich gralem to premium a bylo ich calkiem sporo (wszystkie na paczkach z ftb lub atlaunchera)
Opublikowano

to i tak za dużo jak na klocki ._. lepiej już BF CSGO AOE III FIFE kupić ...

­

CS:GO mam,starszego BF mam :D Mam tam gdzieś jeszcze jakiegoś starszego Fallouta :D Więcej strzelanek mi nie potrzeba :D

Widzę,że dyskusja się nam rozwinęła! :) 

Oby tak dalej :D 

Opublikowano

Premium daje przede wszystkim pieniążki twórcą.. A NIE zapomniałem, że teraz Mojang to Micro$oft. :_:.

Co do kupna.. Opłaca się z paru powodów:

- Immunitet na NICK, nie musisz się przejmować, że będzie ,,zajęty". Nawet jeśli, biegniesz na TS3 i unregister leci.

- Skin, który każdy widzi

- Serwery premium (Na dużej większości non-premium musi płacić 10zł za wejście)

- Dodatkowo szybsze aktualizacje i dostęp do bety, bezproblemowe pobieranie gry, czyli nie martwisz się o wirusy i syf

- ,,Szpan" i ,,Lans"

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Oryginalna wersja jest bardziej stabilna niż piraty. O wiele przyjemniej się na niej gra. 

//
     The cake is a lie!

//

/

Opublikowano

Odpowiedź masz w pytaniu, tak warto kupić, bo bez niego nie zagrasz na wielu bardzo fajnych i wyjątkowych serwerach, na których nie traktuje się graczy jak chodzącej gotówki, bez niego nie wstawisz ramki ze swoim skinem na mpcforum.

mając skina ludzie nie będą cie traktować jak jakiegoś pirata,

minecraft wcale nie jest takie drogi jak na swoje możliwości, biorąc też pod uwagę to że się nie starzeje, jest tyle lat na rynku i nadal wychodzą do niego aktualizacje, o czym w innych grach możesz tylko pomarzyć.

te aktualizacje wychodzą tylko dlatego bo ludzie kupują minecraft premium, jeśli zależy Ci na rozwoju tej gry, to kup tą premke i miej to z głowy.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...