Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jaki serwer mi polecacie na Metinie PL gdzie nie ma zbyt drogich rzeczy? Może monolit lub Feniks??Pozdrawiam!Za podanie dobrego serwa daje 5 ;p

Polecam ci monolit sam tam gralem

Gram w Rohana zapraszamna server Syrephis ELF TOWN

Gra:Rohan: Blood Feud

Server: Syrephis

Miasto: Elf Town

Nick: Mr.KaPeC

Rasa: Half-Elf

Level: 28

Opublikowano

na monolicie jest strasznie drogo mój kumpel tam gra a ja gram na feniksie on az sie dziwi jak na feniksie jest tanio , bardzo polecam feniksa

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Ja polecam Phobos, mało noobków, miła atmosfera, częste eventy (nie tak jak na innych serwerach) :)

Opublikowano

fms+9 sr max 10 za 8-10kk srednie 20+ po 20kk z 2 kd+ 2/3 bodzie po 3kk malze po 700k smocza zbroja+9 20-30kk zalezy od kd i gracza :P to było by tyle o feniksie niemam do oddania konta ale jak znajdziesz to gram na czerwonych jak coś . :)

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Opublikowano

ostanio wszystkich kumpli pytałem bo szukałem dla innego kumpla znalazło sie jedno konto ale on na nim gra :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...