Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę się odwołać od warna oraz złożyć skargę na moderatora?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie

Gdzie mogę  odwołać  się od warna oraz złożyć skargę na moderatora?

Opublikowano

Odwołać się możesz na PW u moderatora, który nadał Ci ostrzeżenie lub u Global Moderatora (np. @tripipi). Skargi możesz złożyć tylko u Global Moderatora lub u Administratora, do napisania takiej skargi użyj prywatnej wiadomości ;)

Opublikowano

Nie trac czasu na skargi. Tu panuje zasada, ze mod ma zawsze racje i c**j. Pogodz sie z tym.

Z tego co widze u innych często to niby tak,ale nie moge powiedzieć że nie,ale mi wiele razy zdejmowali warny po kilku minutach jak tłumaczyłem dlaczego tak a nie inaczej i jakos nie widzialem tego żeby sie którys kłócił ze mną :D Jedyne do czego sie moge przeczepić to to że temat ma 2 strony,1 nie czytali a na 2 cos piszesz i dają ci warna za offtop chociaż go nie było,ale nie chcialo im sie czytać 1 strony i sami nie wiedzą o co chodzi :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak ja napisałem na PW do moderatora odnośnie niesłusznego warna to po prostu po pewnym czasie zamilkł, a warn został...

Opublikowano

Tak to jest dać dzieciom trochę władzy.....

Nic z tym już nie zrobisz, musisz to jakoś zaakceptować :D

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...