Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy rozdział. Nowy projekt! Zapraszam poważnych ludzi!

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Tak jak w temacie.. Po długiej przerwie czas rozpocząć nowy poważny projekt, długo nad tym wszystkim myślałem i dostałem "olśnienia".

Mam dużo ciekawych pomysłów na Serwer Mu Online. Przede wszystkim jest to długoterminowy projekt.
Nie ma sensu wypisywać ich w tym temacie bo to kwestia dyskusji przy publikacji czy serwer będzie low exp, czy medium, czy for fun.

Tak jak zawsze wiąże się z tym nieograniczony budżet.. czyli profesjonalne wykonanie.

Jako, że to jest mój projekt jest on całkowicie finansowany przeze mnie. Nie oczekuję od zainteresowanych osób dołożenia się do serwera.

Mam do dyspozycji: 

Dedyk 24/7 

Ochronę anty-ddos

Anty-hack premium

Wiele plików serwerowych - nie darmowych lecz kupionych w przeszłości.

Dużo skryptów do mucore, które są bardzo ciekawe i mogą uprzyjemnić czas gry.

Unikalny szablon do mucore, zakodowany, psd stworzony specjalnie dla mnie przez grafika.

Interesuje mnie postawienie serwera na plikach IGC-N S9E2 < jest to najnowszy sezon dla serwerów prywatnych stworzony przez grupę IGC

Co do 3 części tematu.

Szukam poważnych ludzi do tego projektu.

• Nie interesują mnie osoby, które potrafią postawić serwer bo jest to dla mnie za proste.. Każdy może postawić serwer zgodnie z tutorialami, więc taka wiedza jest dla mnie zbędna.. 
  • Jeżeli posiadasz wyłącznie taką wiedzę - nie zawracaj mi głowy, bo tracisz mój cenny czas i swój.

• Poszukuję osób, które posiadają wyżej opisaną wiedzę i mają pojęcie o mucore, programowaniu html oraz c++, konfiguracji serwera > ustawianiu bardziej skomplikowanych rzeczy, konfiguracji clienta, zabezpieczeniach serwera.

• Czego oczekuje od Administratora (minimalne wymagania):

- podstawowa wiedza (stawianie serwera, konfiguracja)
- zabezpieczenia 

- konfiguracja clienta

- obsługa mucore

• Szukam również programistów html jak i c++ (praca oczywiście będzie wynagradzana)

• Forum Master - najlepiej osoba, która ma pojęcie o IP.BOARD

• Grafik

Zainteresowani? 

GG: 20452539

PM lub pod postem.

Więcej informacji? Pytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...