Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe skiny, buffy i nowy item dla assasynów

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orianna! Boska, instabuy  :pls: Chociaż trochę grubo wygląda, ale to nic. O matko, nawet do Sony ILE JESZCZE DO NIEJ ZROBIĄ?!?!?!?! Ward oraz ikonki również śliczne. Miałam nie wydawać już na LOLa (jak co roku...), ale trudno, kolejne dwa skiny do kolekcji. 

Opublikowano

Buff Xin Zhao, nie wierzę w to, co Riot robi z tą grą. :D Co 3 hit zadaje dodatkowe obrażenia i go leczy, na dodatek ma to przelicznik pod AD i AP, a E ma niższy CD.

Opublikowano

100% ban zeda ELO

Co ma do tego Zed?

Podoba mi się nowy skin do Sony, a że ostatnio mam na nią fazę, to pewnie go zakupię. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Co ma do tego Zed?

Podoba mi się nowy skin do Sony, a że ostatnio mam na nią fazę, to pewnie go zakupię. ;)

Przypuszczam, że chodzi o nowy item, bo jakby nie było daje armor pene + ad, chociaż mogę się mylić. :P

Skiny fajne, ale żadną z tych postaci zbytnio nie gram.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przypuszczam, że chodzi o nowy item, bo jakby nie było daje armor pene + ad, chociaż mogę się mylić. :P

Skiny fajne, ale żadną z tych postaci zbytnio nie gram.

Tak, chodzi o Zeda, bo wzmocni to jego burst. Jego ultimate detonuje się po 3 sekundach, a Nightfall po 2, co oznacza, że dostanie on dodatkowe 90 dmg + 25% brakującego zdrowia przeciwnika do obrażeń, a w połączeniu tego z jego ultem, to nie będzie praktycznie możliwe do wytrzymania bez zhonya czy qss.

Opublikowano

Czas wrócić do Xina :D 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Po tych wszystkich update można stwierdzić, że rito próbuje skrócić czas trwania gier  :v  . Nie chodzi tutaj teraz o tego zeda(w polaczeniu z tym itemem bedzie zabijal wszystko co sie da. Tak jak up ktoś pisał tylko zhonya/qss pomoze przetrwac :P), który będzie instaban, tylko o nowe itemy, masterki. Wszystko prowadzi do tego by szybciej ukończyć gre. Teraz full tank potrafi zrobić więcej DMG niż dobrze feedniety carry  :((

Opublikowano

A miałem kupować skin do Orianny, cóż, poczekam na tego, wygląda super. :3

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Po co dodaja taki item? Teraz zed bd jeszcze bardziej chory...

Przeciez ten item nie jest tylko dla zeda, pomysl o talonie, khazixie ktorzy aktualnie są malo grani.

Opublikowano

Ten item dla asasynów to nie jest jakaś mega rewelacja, ponieważ ten efekt z procentowymi obrażeniami jest dostępny raz na dwie minuty.

Skórka do orianny jest ble, a sona imo nie potrzebowała więcej, no ale w.e

giphy.gif

Opublikowano

Item kompletnie nie przydatny na linie w early game. Gdy raz uderzymy przeciwnika, pasywka nie odnawia co zajmuje całe dwie minuty a jak przeciwnik ma full hp to żaden to dmg. Powinni zmniejszyć cd i zwiększyć % brakującego zdrowia. A skiny jak to skiny, walentynkowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...