Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Full Patched Metin 2 By Sylv3Rwolf

Wilczurzyca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ...

Wiem, iż większośc graczy ma problem z aktualizacją metina, od dodania HS (HackShield) ...

Tak więc, chciałabym wam dac mój client metin2 (oczywiście bez screenów mojej postaci)

wyra.jpg

Informacje o cliencie :

- HackShield w grze ( nie został usunięty)

- Metin2Mod od Kamera

- Działające obejście ( możemy uruchomic metina, poprzez plik wsadowy *bat)

- Full spatchowany client - Czyli wystarczy odpalic metina przez *bat i wszystko chodzi :)

- Oczywiście wszystkie 23 servery znajdują się w grze

- Plik skompresowany jest przy użyciu WinRara, samorozpakowujące się archiwum (.exe)

- Gra nie została zaśmiecona zmianami koloru zbroi itp.

- Nigdy nie ma problemu z aktualizacją gry, można ją uruchamiac normalnie z torrentem, brak totalnych problemów z włączeniem !

- Wersja metina pochodzi z 2008 r.

- Hacki niestety nie działają, jednakże to dobry client do testowania różnych rzeczy, jak i do samej gry.

UWAGA Nowy Upload !

Wersja na dzień: 11 Czerwca 2010 roku.

Gra została: całkowicie spatchowana, screeny zostały usunięte, wszystkie servery, brak jakichkolwiek problemów z odpaleniem clienta. Można grac zarówno przez ''obejście'' jak i normalnie ''torrentując'' grę

Download:

h_logo.gif

Pobierz Tutaj

header-badongo-logo.2634.gif

Pobierz Tutaj

1226995935_depositfiles_logo.png

Pobierz Tutaj

logo.gif

Pobierz Tutaj

Modku, kochany, nie mogę dac Skana, ponieważ 620 MB to do końca życia bym się nie wyrobiła

Pozdrawiam wszystkich, jeśli wam nie pomogłam to proszę nie dawajcie minusów

:( , a jeśli dacie + to się nie obraże ;)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Po co to komu? To jest tak samo jak bym ściągnął metina głównej strony i wjebał tam Kamer Moda >.<

Nie daje + ani - bo się wysiliłaś uploadując to ale nie zbyt przydatne ;P

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Po co to komu? To jest tak samo jak bym ściągnął metina głównej strony i wjebał tam Kamer Moda >.<

Czytaj uważnie <_<

Wstawiłam to dla graczy, którym torrent nie bardzo działa i nie mogą odpalic gry...

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

małe pytanie jak pobiore to tylko instal i bez torrentu itp moge już grac?bo mi własnie dziwny błąd przy troencie wyskauje

ps wina netu że torrent nie działa bo nawet format nie pomaga

@edit działa ładnie all +już dałem i zaraz 5

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Osobiście dam ci +, ale mi się na pewno nie przyda. [ Nigdy nie mów napewno! ] xD.

[ N ] [ O ] [ T ] [ H ] [ I ] [ N ] [ G ] [ . ] [ C ] [ O ] [ M ]

Opublikowano

małe pytanie jak pobiore to tylko instal i bez torrentu itp moge już grac?bo mi własnie dziwny błąd przy troencie wyskauje

ps wina netu że torrent nie działa bo nawet format nie pomaga

Dokładnie :) Wystarczy uruchomic metin2.bat i gra się uruchamia bez torrentu

Można też włączac normalnie - osobiście używam tego clienta od 2 lat i nie sprawia mi żadnych problemów.

Archiwum wystarczy rozpakowac i można od razu grac

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@ Uwaga: Jeśli komuś przy uruchomieniu normalnie metin2 (nie przez *bat) wyskakuje błąd 740, trzeba powtórzyc włączenie 3-5 razy i wszystko będzie działac. B)

Jeśli można prosiłabym o dodanie tego poradnika do spisu, ponieważ wiele osób może miec problemy z clientem metin2 i będą miały od razu rozwiązanie :rolleyes:

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Dałeś download na najgorsze serwery...mega upload mi nie działa , a to drugie piszę , że jest serwer przeciążony........

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dałeś download na najgorsze serwery...mega upload mi nie działa , a to drugie piszę , że jest serwer przeciążony........

MegaUpload to jeden z najlepszych serwisów do uploadowania plików 500mb +. Chyba nie wrzucę na rapidshare, czy hotfile, skoro większośc osób nie ma kont premium (sama też nie mam). Będę miała czas, to mogę spróbowac wrzucic na jeszcze inne. :unsure:

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Siema ej gdzie jestes ten plik metin2.bat ? ja go nie mam a sciagnelem i rozpakowalem i go nie ma :(

Jest na pewno, sama sprawdzałam. Jak masz Viste to będzie pisało w opisie pliku <plik wsadowy Windows> Pliczek jest obok metin2.bin metin2.cfg i metin2 patchera normalnego.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

mam XP i klikam ten plik wsadowy windows pokazuje mi sie okno ms-dos i nic dalej sie nie dzieje .... nie wiem co mam zrobic

Odpalic grę normalnie używając metin2 (czerwona ikonka), ale dziwne bo wszystkim moim kolegom i koleżankom działa, może musisz chwilę poczekac

tlofbnowe2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może się to przydać kiedyś ;D łap +

Sieć Serwerów ZbytowniA.pl

Nazwa serwera: ZbytowniA.pl [Call of Duty MEGA XP]

IP serwera: 188.165.224.136:27056

Typ serwera: Steam/NonSteam

Tryb Rozgrywki: COD

Ilość slotów: 32

Godzinny uptime: 24/7

Friendly Fire: Nie

Rekrutacja na adminów: TAK

Forum: www.ZbytowniA.pl

Monitor serwera:

b_350x20_CFFAD41-E98100-000000-591F11.png

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

supcio sam tego kiedyś szukalem bo torent nie ladowal sie a jak odpalalem bat to mialem 18 serwerow ;p pobralem wkoncu mod kamera xD

leci +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...