Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HowlMT2[4FUN/PVP][KozakKOX Reborn][2008-2009]

Ximxoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

ASQWqcu.png
Jako, że na lekcjach grafiki w technikum wolałem bawić się w animacje z DBZ - logo jak i resztę czcionek wygenerowałem przy pomocy

http://cooltext.com

Z góry za to przepraszam i mam nadzieję, że wpiszecie mi tylko nieprzygotowanie, a pracę domową odrobię na 5+.

30hYQ1A.png
Na wstępie chciałbym podziękować ekipie i użytkownikom z działu "Metin2 - Tutoriale i Download", którzy wskrzesili Klienta, Pliki Serwerowe Raina i Pliki KozakKOX 4fun/pvp (Chwała wam za to!). Jak już widzicie w nazwie - serwer oparty jest na przedpotopowych plikach Rain z roku 2008. Jak się domyślacie, klient również jest z tego samego roku, a jego odpalanie przez spolszczenie robione za pomocą małego programiku, jest jak bezpośredni wtrysk podtlenku azotu w Golfie II.

QTfZ7CI.png

Czyli to czego nie napisałem na wstępie. Na serwerze nie znajdziecie:

- Pierdyliarda zbroi, które mają kosmiczne bonusy, a ich tekstury zlewają się z podłożem i wyglądają gorzej niż Olbrzymi Nosiciel Plagi po 30 latach promieniowania w Czarnobylu.

- Pierdyliarda broni z innych gier czy czegoś tam. Dodałem jedynie bronie od Darkiego z EPVP rok 2013.

- EQ z Navi z kosmicznymi bonusami, na które liczy połowa dzieci oferując HeadAdminowi SMS/PSC/PayPal czy Bóg wie co jeszcze. (Spotkałem się z taką sytuacją, że gość oferował 50zł PSC za GMa i dostęp do bazy...)

- Jeśli nie ma EQ z Navi dla graczy to i GM nie będzie go posiadał!!! KONIEC KROPKA.

- Eventy >> Tylko OX jak go spolszczę i wyposażę w nowe pytania oraz Konkursy PVP z nagrodami (Stałe bonusy, Ulepszone przedmioty np. bonusy w broni powiększone o x% itp. itd.) Na pewno razem wymyślimy coś co będzie odpowiadało zarówno zwycięzcy, mi, jak i graczom na serwerze.

Więc jeżeli już teraz zrezygnowałeś z serwera to było mi bardzo miło, że dotrwałeś do tego momentu i prosiłbym o pozostawienie przez Ciebie komentarza. :) Jeśli jesteś nim zainteresowany - zapraszam dalej.
ghdIgfJ.png

Niestety warunki sprzętowe będą skromne, z lekką możliwością podkręcenia RAMu oraz zwiększeniu przepustowości łącza. Procesor niestety bez zmian.

Procesor: Intel Pentium IV 521 HT (2x2.8GHz).
RAM: 4GB.
Łącze: 8-12 do 16MB/s.

Postaram się, aby serwer stał 24/7, aczkolwiek każde wyłączenie serwera będzie planowane i będziecie o nim wiedzieli o wiele wcześniej.

jl4Ed9a.png

Strona Serwera:

25.6.62.143

Klient:

https://mega.nz/#!6EdyVABD!jaM38_QT_QRKhreFv8gCrTUMV7lm16Zz00PFMmRH5C8\

Skan:

967691453942596282037.png

UWAGA! WARNING! ACHTUNG! ATTENZIONE!

Na stronie rejestracyjnej serwera (konkretnie na samym dole) - znajdziecie linki do łatek, które będą się pokazywać na dniach, gdyż na pewno przydadzą się poprawki oraz aktualizacje. Zatem nie zapomnijcie wpaść na stronę zanim wejdziecie na serwer. :)

XZZVmWD.png
Nazwa Hasło

HowlMT2 12345
HowlMT2/2 12345
HowlMT2/3 12345
HowlMT2/4 12345
HowlMT2/5 12345

Jak będzie trzeba - zrobię więcej.

Rejestracja jest otwarta

PcwOgss.png

R9CRaJP.png
Expa dodajemy przez pierścień TP.

Rdai8T3.png
Yang bug na tarcze 61 lvl - kupujemy za 100 yang, sprzedajemy za 160kk. Wszystko co w sklepie jest po 100 yang/szt. Najwięcej kasy idzie na ulepszanie broni.

U0QmGLD.png
Nie ma czego dropić. Wszystko jest u handlarzy.

m4ZOQ5l.png
86LVL, EQ DLA KLASY, 1KKK, PIERŚCIEŃ TP

RTfJlJt.png

OPCJE PIERŚCIENIA:

GJqLIsZ.png

zkrmG6F.png

lMxeSt3.png

42T4OKV.png

SnSCgAj.png

Max HP: 5000
Silny na Ludzi: 20
ABS: 20 || Odp na truciznę: 50
Wartość Ataku: 50
Siła/Int/Zręka/Wit: 15
Blok/Odbicie: 15
Kryt/Szycie: 15
Szybkość Zaklęcia: 35
Trucie/Omdlenie/Spowolnienie: 10
% do PŻ: 10
Rege HP: 30

Usunąłem bony na potwory oraz te, które się w walce nie przydadzą. ;)

nS5cS7p.png

Max HP: 2500
Zręka/Siła/Int/Wit: 10
Silny na Ludzi: 10
Kryt/Szycie: 10
Wartość Ataku: 75

Na wasze życzenie mogę dodać bony na klasy. :)

EaKO8AC.png

rIYSb4C.png

Co do zbroi: Ulepszamy tylko stalkę na Hwanga. :)

Jeśli chodzi o biżuterię, to na razie do dyspozycji są 3 rzeczy z eq smoka (resztę skończę na dniach). Nowa biżuteria również znajdzie swoje miejsce na serwerze, jeśli tylko zajdzie taka potrzeba (innymi słowy, jeśli będziecie chcieli nowe biżu - to będzie nowe biżu).

ItsEL0R.png

Tutaj miejsce swoje będzie mieć najbardziej konstruktywny hejt wybrany z waszych komentarzy.

IonSY9l.png

Nie szukam osób do Teamu, bo tak. Ciężko znaleźć w dzisiejszych czasach kogoś, komu można zaufać ;) O sobie mogę powiedzieć, że jestem charyzmatyczny i postaram się tak manewrować serwerem, aby większości to odpowiadało, bo wiadomo, że wszystkim nie można dogodzić. Jestem otwarty na wszelkie propozycje dotyczące serwera, które możecie składać w tym temacie. Będę obserwować temat i jak najczęściej wchodzić na forum, aby móc poczytać to co piszecie i odpowiedzieć na wasze pytania. Jeśli chcecie, abym bezpośrednio odniósł się do waszego postu dodajcie

@

do waszej wypowiedzi.

0toZ9Jj.png

[HA]TheC - "Grafik", Technik, Client Master, Support Serwera, Pan Prezes.

cEddkcY.png

DzCVJIQ.png

QhaZmZ2.png

BTnTFRg.png

FyNP0rj.png

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brałko mi tego ! , Zobaczymy co mój kumpel i możliwe że wbijemy :v

Zapraszam, zapraszam!

ooooooo szukam ten a kiedy bedziesz start serwer? :)))

Jutro o 18:00 przewiduję start ;) Wolę się upewnić, że nie zrobiłem żadnego błędu i sprawdzić to 2 razy zanim oddam serwer do waszej dyspozycji.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

może zawitam, 

fajnie byłoby dodać więcej jakiś zbroi, ale to tylko taka moja skromna opinia ;D

powodzenia na starcie :)

Opublikowano

zapomniałem mam pytanie a to ile max lvl? )

Max lvl = 99. Nie widzę potrzeby zmiany maksymalnego poziomu, bo niby po co :)

może zawitam,

fajnie byłoby dodać więcej jakiś zbroi, ale to tylko taka moja skromna opinia ;D

powodzenia na starcie :)

W tym rzecz, że ja nie chcę zbytnio zaśmiecać serwera nowymi zbrojami. Zobaczymy ;) Może się zdecyduję jednak na parę zbroi, które nieco odświeżą wam głowy.

Opublikowano

Również zawitam. Heller ma wyrównane leczenie względem DMG? BM bije za mocno? Mental ma wyrównane duchowe? 

Co do klas to średnio bym powiedział... Mental bije dobrze, do poprawy jest na pewno Healer. Dlatego na serwerze są ABSy 20% i roska na magię, która również daje 20%. Liczę na to, że balans klas będzie zachowany, ale muszę się z tym liczyć, że jednak matematyka mnie nie ominie i będzie trzeba trochę nad balansem popracować.

Opublikowano

Siemka!

wbije;)

jakbys szukal pomocy przy sponsoringu jestem wstanie zasponsorowac ts3 1k + slotow + od siebie na maszyne czy tam na co by bylo potrzebne :D

Opublikowano

Siemka!

wbije;)

jakbys szukal pomocy przy sponsoringu jestem wstanie zasponsorowac ts3 1k + slotow + od siebie na maszyne czy tam na co by bylo potrzebne :D

Przy serwerach hamachi raczej nie jest potrzebny sponsoring :p A co do TS3 to nawet jakbym chciał to 1 kanał na publicznym wystarczyłby, aby gracze mogli ze sobą pogadać, bo nie spodziewam się tłumów.

Pozdrowionka.

PS. Klient za 10min i otwieram nocne Beta-Testy.

Link Do klienta:

https://mega.nz/#!6EdyVABD!jaM38_QT_QRKhreFv8gCrTUMV7lm16Zz00PFMmRH5C8\

Skan:

967691453942596282037.png

Opublikowano

W tym rzecz, że ja nie chcę zbytnio zaśmiecać serwera nowymi zbrojami. Zobaczymy ;) Może się zdecyduję jednak na parę zbroi, które nieco odświeżą wam głowy.

ta jedna czy dwie zbroje by Ci nie zaśmieciły serwera ;D

Opublikowano

majster cos mi strona nie dziala jak mam konto zalozyc?

Strona działa tylko, gdy założyciel serwera jest na hamaku. Aktualnie strona rejestracyjna działa i ma się dobrze.

Zapraszam!

Opublikowano

dorob sieci i zrob jakas mini reklame na fb czy gdzies zeby troszku graczy bylo 

Całkiem niezły pomysł. ;)

Sieci zrobione do HowlMT2/10.

Aktualnie trwa przerwa techniczna, która ma na celu poprawę balansu klas oraz poprawę itemów i pierścienia teleportacji.

Opublikowano

Całkiem niezły pomysł. ;)

Sieci zrobione do HowlMT2/10.

Aktualnie trwa przerwa techniczna, która ma na celu poprawę balansu klas oraz poprawę itemów i pierścienia teleportacji.

Serwer ON ? :p

Opublikowano

Link do łatki:

https://mega.nz/#!WRliUIKI!V018IDz0pcQ-T1cU7aZ9WHuvKEmKPGqnZrgeBiAyTSE

Skan:

Dodam za kilka minut, bo VirusTotal nie chce jej przeanalizować :x

Zmiany:

1. Dodanie do rybaka ros, wód, dłoni krytyka oraz dłoni przebicia. Dodatkowo są tam też poty 100% PŻ, PE, ALL
2. Poprawiono ulepszanie broni
3. Dodałem 3 nowe tarcze
4. Usunąłem przywoływanie bossów
5. Zmniejszyłem wartość rosy na magię do 10%
6. Dodano Buty, Hełm, Tarczę, Bransoletę Smoka (z eq nieb. łez, butów ognistego ptaka oraz tarczy na szamana)
7. Poprawiłem Pierścień TP

Serwer ON za 3-4min

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...