Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem

patryk19993

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z którym męczę się od 2 dni ;/

Mianowicie gdy juz wybiore sobie bohatera i powinna zacząć się gra pojawia sie tylko czarny ekran a potem ładowanie bohaterów się nie włącza i po chwili pojawia się to : http://screenshooter.net/101966283/ccuyuyy

http://screenshooter.net/101966283/mksrpil    a tu ss kiedy nacisnę anuluj połączenie ; i nie chce się wyłączyć mimo iż to tylko gra z botami

Czasem włączy mi się gra ale tylko na 5 minut i potem pisze próba odnowienia połączenia 500ms a z moim internetem wszystko ok bo i client działa i strony internetowe 

Próbowałem juz wszystkiego blokady firewall reinstalowanie lola i naprawianie w patcheru proszę o pomoc :/ 

I chciałbym jeszcze dodać że na PBE mi działa wszystko normalnie tylko na normalnym lolu jest coś takiego :/

Opublikowano

tych tematów było od luja sam dałem 1 dużo ludzi tak ma wystarczy poczekać do 3.00 w nocy bd nowy patch wraz z nowym patch'em problem pewnie zniknie a jak nie to sam nwm co robić bo też mam ten błąd

Opublikowano

Podpinam się mam ten sam problem ... Najgorsze jest to że nie ma rozwiązania .

Ludzie wystarczy czekać do aktualizacji która odbędzie się dzisiaj w nocy i problem na pewno zostanie rozwiązany. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiem, jak Wam teraz pomóc, ale ja osobiście przeskanowałem sobie system Malwarebytes Anty-Malaware oraz oczyściłem wszystko CCleanerem i jak na razie mam spokój - problem ustał. Możecie również ewentualnie tego użyć, ale osobiście nie gwarantuję, że to pomoże na 100%.

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć Firewalla , być może blokuje bądź antywira

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...