Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie yangow na prywatnych serwerach.

TeWhoYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poda mi ktos jakos serwer prywatny metin2 na ktorym mozna sprzedawac yangi na allegro, moze byc ze serwer nie zezwala. Chodzi mi mniej wiecej o taki serwer ze np. Dropia sztabki itp. kiedys na Pandorze takie cos sie robilo a teraz mialem przerwe od metina i nie wiem na jakich serwerach mozna zarobić gotowke poprzez sprzedawanie yang lub itemow. Prosze o pomoc, jedyne co moge zrobic to byc wam wdzieczny za pomoc i dac wam +. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Własnie teraz przeglądam oferty na Vesteris na allegro i 1kkk za 6zł, więc pytanie do was. Ile trzeba czasu ogarnąć żeby mieć te 1kkk i na czym to zrobić? Prosze o dalsze propozycje serwerów.

­Może Vesteris?

Opublikowano

Własnie teraz przeglądam oferty na Vesteris na allegro i 1kkk za 6zł, więc pytanie do was. Ile trzeba czasu ogarnąć żeby mieć te 1kkk i na czym to zrobić? Prosze o dalsze propozycje serwerów.

Z tego co widziałem na YT to niedługo, ludzie siedzą w v3 dropią zmianki 200zmianek=60kk więc trudno nie jest a zmianek dużo tam leci.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...