Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wstrzymanie wymiany na 72H

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo opłacalną wymianę, z której wyszedł bym z +10€ tylko jest problem w tym, że ten drugi nie ma tokena (znaczy ma ale nadal jest ta blokada na 72h mimo, że minęło 7dni). Moje pytanie jest takie czy te itemki z wymaimy będą bezpieczne i otrzymam je po tych 3 dniach. Będzie można jeszcze później anulować tą ofertę ?

Opublikowano

Itemki są bezpieczne w czasie oczekiwania na dokonanie wymiany. Możesz anulować ofertę w tym czasie, ale dostaniesz bana na wymiany na tydzień (wiem z własnego doświadczenia ;p)

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Mam bardzo opłacalną wymianę, z której wyszedł bym z +10€ tylko jest problem w tym, że ten drugi nie ma tokena (znaczy ma ale nadal jest ta blokada na 72h mimo, że minęło 7dni). Moje pytanie jest takie czy te itemki z wymaimy będą bezpieczne i otrzymam je po tych 3 dniach. Będzie można jeszcze później anulować tą ofertę ?

Będzie można anulować ofertę, ale to oznacza ban na trade 7 dni.

Itemki będą bezpieczne podczas tych 72h, jak ktoś z Was anuluje przed to każdy otrzyma z powrotem.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...