Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUNE Lag? Czy jak to nazwać?

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gramy jest dobrze pod turretem walka i bum stoje w miejscu i nie moge nic zrobic (nie mam stuna) po czym jak padne pisze "attempting to recconect" szkoda tylko że internet nadal mi działa mieliście już tak?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

A żeby to raz . Ja od jakiegoś czasu odpuściłem sobie lola bo po prostu w niego się teraz nie da grać :) potrafi wywalić recconect w najmniej niespodziewanym momencie , kiedy ping utrzymuję się na stałym poziomie ... a potem się do tego nie da wrócić do gry -.- co sezon to gorzej..

Opublikowano

3/4 graczy z polski to ma. Wina serwerów RITO. Musisz czekać do następnego patcha i może coś zrobią ;v. ­

Opublikowano

Śmiech na sali J**** rito i tyle k***a  w temacie uinstall lola i p******e nie bd sie wkurwiac na botach to samo jest kij ze w aionie na siegu 500 osób+ nie laguje i nic ale okey jeszcze raz jebać RITO mozna temat zakmnac yolo

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...